A dla mnie w pajęcznie niczego niebrakuje!!
1. Jest gdzie posiedziec latem - park, matusowiec, lug robie grila u mnie.
2. jest gdzie posiedziec zimą - knajpki, lub robie posiadowe u mie.
3. jest gdzie się pobawić - dni pajęczna, radomska, dziadoszyna, bełchatowa, lub robie impreze u siebie
4. Jest gdzie zjeść - u Chelesi, Alibi, Paragraf, pizzeria (niepolecam bo speluna sie tam ostatno zrobiła), lub do czwy czy bełchatowa do mc syfa skoczyc
5. Kawiarenka jest a jak komuś mało można do kamyka skoczyc
6. Stacja 24 jest w dziadoszynie wiec zawsze mozna dojechac, a z tego co sie orientuje to w niedlugim czasie powstanie w pajecznie ale ciii ja nic niemowilem
7. Myjki niema ale juz niedługo bedzie na przeciwko polo obok przychodni, a jak mi sie chce to rozwijam karchera i sam myje
8. Kino moze niejest najwyzszej klasy ale jedyne co bym zmienil to siedzanie i nic wiecej, bo jak ide w poznaniu do multipleksow to nieczuje sie tego klimatu ogladania, a zeby były premiery to najpierw ludzie musza zaczac chodzic na te filmy co sa zeby wykazac ze sa w pajecznie dochody, a pozatym jak by byly to nikt niedalby 15 zł i wolałbym film na kompie zobaczyc.
9. Juz chyba skończe bo mógłbym tak bez końca wymieniac i brakło by papieru

Podsumowujac w pajecznie jest zajebiscie i ja nienazekam a ten co mu sie tu niepodoba niech sie poprostu przeprowadzi do innego miasta a nie marudzi!!