Autor Wątek: Gdzie na dyskoteki??  (Przeczytany 3355 razy)

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
Gdzie na dyskoteki??
« dnia: 16 ſtyczeń, 2007, 23:07:30 »
długo zwlekałem z założeniem tego tematu ale coś chyba ostatnio cichnie na naszym forum więc JEST ;)

Gdzie jeździcie na dyskoteki, co możecie polecić a co odradzić??

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
Odp: Gdzie na dyskoteki??
« Odpowiedź #1 dnia: 16 ſtyczeń, 2007, 23:09:21 »
Nie jeżdże nigdzie, nie polecam niczego i odradzam wszystko ;)

Ale to kwestia gustu, kto się gdzie bawi więc nie bierzcie sobie mojej wypowiedzi do serca.

Offline gryzak

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 18 ſtyczeń, 2007, 22:33:05 »
No to tak :] w rejonie masz tylko do wyboru w sumie dyskoteki z siecii Protector ,mozna tam sie w sumie rozerwac chociaz dla mnie to troche lipa ze wzgledu na muzyke jaka jest tam grana przez Dj'i ale za to wystroj wnetrz i duzoo znajomych  ... Poza tym klub Manhattan w Bełchatowie i Chicago - Broszki . Co jeszcze... kilka klubow nieco mniejszego kalibru w czestochowie : DEPO ,Porter, Proforma (głownie muzyka House)

Ja osobiscie polecam Protector Wole Krzysztoporska :] Całkiem dobra muza i mało vixy!

Offline Joel

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 19 ſtyczeń, 2007, 21:28:55 »
Nigdzie z prostego względu za dużo tam małolatów sorki za offtopic mały, ale ostatnio miałem okazję się pojawić i poprostu mnie zatkało oglądać dobranocki a nie na dyskoteki gdzie ta selekcja wiekowa

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: 19 ſtyczeń, 2007, 22:09:57 »
Tak zgadzam się. Ale to naturalna kolej rzeczy że młodzi chodzą na dyskoteki a kilka lat później połowa z nich mówi "błe tu są same małolaty. Dobranocke dzieci oglądać!! " bo przecież oni już są tacy dorośli i nie mają czego szukać wśród tych małolatów, a zapominają że kilka lat temu sami byli nie lepsi :-\ dobrze że wszyscy "starzy" nie myślą w ten sposób ;)

Offline gryzak

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 20 ſtyczeń, 2007, 15:18:43 »
Tak zgadzam się. Ale to naturalna kolej rzeczy że młodzi chodzą na dyskoteki a kilka lat później połowa z nich mówi "błe tu są same małolaty. Dobranocke dzieci oglądać!! " bo przecież oni już są tacy dorośli i nie mają czego szukać wśród tych małolatów, a zapominają że kilka lat temu sami byli nie lepsi :-\ dobrze że wszyscy "starzy" nie myślą w ten sposób ;)

Swieta racja !! Na wielu forach klubowych spotkalem sie z podobnymi tematami wlasnie dotyczacych nieletnich w klubach . Ja sam kiedy mialem powiedzmy te 16 lat czytajac takie wypowiedzi zastanawialem sie o co im chodzi ... wtedy mnie to bylo obojetne pewnie dlatego ze sam bylem w tym gronie . Ale teraz troche zaczyna mnie to draznic szczerze mowiac :/

Offline Joel

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 20 ſtyczeń, 2007, 17:40:44 »

Po części się zgadzamale nie było to natakąskale byli młodzi rzecz jasna każdy kiedyś był młody ale w mniejszości a teraz przykład Wola Jankowska

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #7 dnia: 21 ſtyczeń, 2007, 09:51:42 »
Wczoraj byłem w "VIVA Truskolasy" całkiem niezły klubik godzien polecenia, a średnia wieku sporo wyższa niż na Woli Jankowskiej jak co ;)
A co do Jankowskiej to jestem tam prawie że co tydzień ale raczej tylko hot-doga zjeść postać popatrzeć co się dzieje i wracać do domu, bo bawić się tam jest mi gdzieś ciężko ??? (choć czasem przy niezłej motywacji bywało fajnie ;D)

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
« Odpowiedź #8 dnia: 12 Kwiecień, 2011, 09:34:33 »
Nie jeżdże nigdzie, nie polecam niczego i odradzam wszystko ;)

Ale to kwestia gustu, kto się gdzie bawi więc nie bierzcie sobie mojej wypowiedzi do serca.

Pozmieniało się, kilka razy na Woli byłem... i po staremu leci kabarecik, zataczająca się młodzież, obsikane płoty, bitki "wiocha na wioche"... jak to powiedział jeden znajomy: "to jest noł koments kurwa!".

a co powiecie o nowym klubie w Parzymiechach? :D

Offline Dytryk_z_Bern

• Byłem tutaj pierwszy i tytuł mój
  • Administrator
  • Zaawansowany użytkownik
  • ... tymczasowo niedostępny...
    • Rząśnia Strona Nieoficjalna
« Odpowiedź #9 dnia: 12 Kwiecień, 2011, 16:24:58 »
Pozmieniało się, kilka razy na Woli byłem...

... się pozmieniało - człowiek się starzeje - człowiek nowych wrażeń szuka :D
... tymczasowo niedostępny...

Uczestnik

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 18 Kwiecień, 2011, 09:31:20 »
To tenze klub jeszcze istnieje?  :P

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
« Odpowiedź #11 dnia: 10 Maj, 2011, 10:43:33 »
To tenze klub jeszcze istnieje?  :P

A jakże ;]

tylko panuje tam teraz japoński styl - nie umiesz się obronić - trzymaj się z dala, coś ja na teledysku niżej :)
<a href="http://www.youtube.com/v/ojmxYR_6GNk&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ojmxYR_6GNk&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0</a>

zosia

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 21 Październik, 2011, 19:41:38 »
kto mi powie jak dojechac na wole jankowska..;p z gory dziekuje

Offline miHu

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 21 Październik, 2011, 20:03:27 »
a ile masz lat?

gieksiak

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 21 Październik, 2011, 23:38:27 »
a ile masz lat?

Ja odpowiem Zosi bez względu na to ile ma lat!

Zosiu po prostu w sobotnie popołudnie zaczaj się na najbliższym przystanku pks i wyczekuj autobusów z napisami "wola jankowska - disco". Gdy sie nie doczekasz to po prostu wróć do domu i z płaczem oznajmij tatusiowi: nie przyjechał! Tatuś na pewno sie zlituje i cie zawiezie to Woli.

reszta posta usunięta. Przyczyna: obraza innego użytkownika
Marek_91
« Ostatnia zmiana: 22 Październik, 2011, 11:02:48 wysłana przez Marek_91 »