Witam serdecznie! Ja tez jestem wiernym kibicem Widzewa. Byłem na wielu meczach, ostatnio w Warszawie, wczesniej w Poznaniu. W tym sezonie ponad to na Wiśle Kraków, GKS BOT, Wiśle Płock, Górniku Zabrze i Koronie Kielce. W chwili obecnej mieszkam w Warcie, ale od wakacji będe mieszkańcem Działoszyna. Bardzo chciałbym zebrać ekipę wiernych kibiców widzewa, z którymi razem jeździlibyśmy na mecze naszeego ukochanego klub. A także na wszystkie inne spotkania, gdzie spotykają sie kibice Widzewa i np. Legii. W naszym okręgu historycznymi juz spotkaniami kibiców Widzewa i legi są mecze Jutrzenki z WKSem Wieluń, Warty Sierdz z WKSem i wiele innych. Jak wiemy fan club WKSu Wieluń jest fanklubem prolegijnym. Zóbmy wszystko, aby wkońcu przestał wieść prym w okręgu Działoszyn, Pajęczno, Wieluń. Pokażmy, ze tutaj rządzi WIdzew, a nie jacyś śmieszni kibice Legii, którzy nie mogą dostać biletów. Mój adres email to
dawidgk@o2.pl bardzo prosze o kontakt wszystkich kibiców Widzewa, którzy chcieliby stworzyć zgraną ekipe. Pozdrawiam serdecznie
Pyniol