Autor Wątek: WIDZEW Łódź  (Przeczytany 4864 razy)

Offline kaesz

• Nowy użytkownik
  • *
WIDZEW Łódź
« dnia: 11 Marzec, 2007, 12:34:53 »
Jestem kibicem drużyny Widzewa Łódź od zawsze. Na ich mecze jeżdżę już od lat 13. Dzisiaj też się wybieram na mecz z BOTem i okazuje się, że do Łodzi jeżdżą nie tylko ludzie z Pajęczna. Zastanawiam się czy jest w naszym powiecie więcej ekip, które odwiedzają stadion Widzewa? Zapraszam do wpisywania się wszystkich, którzy kibicują tej drużynie.

Offline kaesz

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: WIDZEW Łódź
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Marzec, 2007, 21:12:40 »
Do kolegi, który poszedł do nas pod stadionem... szczesny5@o2.pl

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Marzec, 2007, 09:33:53 »
Jak byłem młodszy to też zawsze byłem za Widzewem, ale na meczu nigdy nie byłem tylko relacje z tv :( dziś moje zainteresowanie piłką trochę spadło, ale wiem że wczoraj bodajże o 19 były derby Łodzi :) byłeś na meczu, znasz wynik?

Offline kaesz

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Marzec, 2007, 17:55:16 »
Na meczu nie byłem (ograniczona liczba biletów dla gości)... A mecz zakończył się bezbramkowym remisem..

Offline pyniol

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Maj, 2007, 23:02:02 »
Witam serdecznie! Ja tez jestem wiernym kibicem Widzewa. Byłem na wielu meczach, ostatnio w Warszawie, wczesniej w Poznaniu. W tym sezonie ponad to na Wiśle Kraków, GKS BOT, Wiśle Płock, Górniku Zabrze i Koronie Kielce. W chwili obecnej mieszkam w Warcie, ale od wakacji będe mieszkańcem Działoszyna. Bardzo chciałbym zebrać ekipę wiernych kibiców widzewa, z którymi razem jeździlibyśmy na mecze naszeego ukochanego klub. A także na wszystkie inne spotkania, gdzie spotykają sie kibice Widzewa i np. Legii. W naszym okręgu historycznymi juz spotkaniami kibiców Widzewa i legi są mecze Jutrzenki z WKSem Wieluń, Warty Sierdz z WKSem i wiele innych. Jak wiemy fan club WKSu Wieluń jest fanklubem prolegijnym. Zóbmy wszystko, aby wkońcu przestał wieść prym w okręgu Działoszyn, Pajęczno, Wieluń. Pokażmy, ze tutaj rządzi WIdzew, a nie jacyś śmieszni kibice Legii, którzy nie mogą dostać biletów. Mój adres email to dawidgk@o2.pl bardzo prosze o kontakt wszystkich kibiców Widzewa, którzy chcieliby stworzyć zgraną ekipe. Pozdrawiam serdecznie
Pyniol

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Maj, 2007, 14:26:13 »
Ja mam kumpla - Widzewiaka, nawet dwóch kumpli, sam kiedyś kibicowałem tej drużynie, teraz piłka przestała mnie interesować ale w razie czego ze zgraną ekipą mógłbym jechać na mecz (oczywiście jako kibic a nie dresiarz - kibicować a nie bić się po meczu). Ogólnie pomysł ciekawy.. Myślę, że małą grupkę bez problemu dałoby się zebrać

Offline vivalakuba

• Nowy użytkownik
  • *
    • Vivalakuba Homepage
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Maj, 2007, 21:46:50 »
widzew jest super druzyna.... w koncówce ekstrklasy pokazuja, ze graja do konca... przegrrywaja mecz za meczem i to sporo iloscia bramek... chocby mecz z zaglebiem... wiem, ze zaglebie lepsze... ale to nie znaczy ze stoimy na boisku i podziwiamy ich gre... kto ogladal to wiem... a propos... nie kibicuje widzewowi... dla mnie tylko MAN U... UNITED!!!

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #7 dnia: 31 Lipiec, 2007, 23:45:06 »
Juz w w niedziele mecz z Belchatowem. Oczywiscie jedziemy z ekipa na niego. Jezeli bylby ktos chetny jechac to prosze o kontakt ze mna, jak znajdzie sie jakies miejsce w autku to bardzo chetnie ;) Atmosfera jest niesamowita. Jestem zawsze posrod kibicow "POD ZEGAREM" czyli tam gdzie ludzie przychodza by dopingowac :) 

"Naszym klubem RTS , cała Polska o tym wie, że CZERWONA ARMIA ta - to kibice WIDZEWA"

Offline _WIDZEW_

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Grudzień, 2007, 15:48:54 »
Róża czerwono, biało kwitnie bez
Dziś wygra WIDZEW, każdy o tym wie
Niepokonany WIDZEW ukochany,
Niepokonany jest na ŁÓDZKI klub,
A My kibice mamy tak pieśń
ŁÓDZKI WIDZEW potęgą jest

Offline kaesz

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 12 ſtyczeń, 2008, 16:25:26 »
Chociaż dwa dni nadziei dla kibiców Widzewa:
"W poniedziałek na zgrupowanie Widzewa dojechać ma czterech nowych piłkarzy - jeden z Polski i trzech z zagranicy. Kto to będzie? - Nie powiem, bo spadnie pan z krzesła - mówi Marek Zub, trener łódzkiej drużyny. "źródło Gazeta Wyborcza
Mam tylko nadzieję, że nie pospadamy z krzeseł ze śmiechu :-\
« Ostatnia zmiana: 12 ſtyczeń, 2008, 16:33:17 wysłana przez kaesz »

Offline majke(L)

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #10 dnia: 12 ſtyczeń, 2008, 23:59:16 »
napewno chodzi o marka koniarka ::):):) jesli jeszcze zyje:):):)
to my czynimy zło (L)

Offline _WIDZEW_

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: 13 ſtyczeń, 2008, 00:35:59 »
Oj Majkel dobrze że u was grał jeszcze do niedawno Romuś oczywiście nie mam na myśli naszego Romusia czyli Wacka albo jak ty na niego wołasz Garincha albo Szpilmann tylko tego takiego Romusia Koseckiego który rośnie w szerz skubany  ;D ;D ;D

Offline majke(L)

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #12 dnia: 13 ſtyczeń, 2008, 00:54:44 »
roman kosecki jako jeden z nielicznych polskich pilkarzy wraz z urbanem i juskowiakiem zrobili kariere na zachodzie a to ze tyje to norma ma chlopak swoje lata ale przydalby nam sie do naszej ekipy:)): a co do szpilmana nieladnie przezywac kolege i wypominac mu pochodzenie jego ojca:):):):)
to my czynimy zło (L)

Offline WieszOCoChodzi

• Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #13 dnia: 15 ſtyczeń, 2008, 10:32:14 »
Halpin to nie rurki z kremem

Offline kaesz

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 15 ſtyczeń, 2008, 11:42:54 »
No i niech sie to w końcu wyjaśni, bo przeciągając sprawę i tak nas spuszczają z ligi..