Autor Wątek: "Paragraf..." Czy "Pianka" ??  (Przeczytany 1866 razy)

Offline Joel

• Użytkownik
  • **
"Paragraf..." Czy "Pianka" ??
« dnia: 03 Kwiecień, 2007, 13:30:04 »
Jak wszyscy wiedzą zaszły duże zmiany w naszej starej Piance łącznie z nazwą. Czy na lepsze jak sądzicie fajniejszy klimat był w Piance, czy jest w Paragrafie no i jakie plusy maja??

Raczej wolę Paragraf bo nie palą poza szkoda troche że mało miejsca się zrobiło i jakoś tak jak w restauracji no ale puszczają "4funTV" i pieska leszka :P Słoma szczególnie isę ucieszył.

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
Odp: "Paragraf..." Czy "Pianka" ??
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Kwiecień, 2007, 15:50:30 »
Mi się podoba nazwa Paragram! A swoją drogą wiecie skąd się ona wzięła :D ? Nie byłem w środku ale zamawiałem jedzenie z dowozem, nawet dobre.. Muszę tam kiedyś wstąpić

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Kwiecień, 2007, 21:47:44 »
ja jeszcze w paragrafie nie byłem ale z tego co pamiętam w piance wszyscy kopcili i było sporo panów koło 40 ale swojego czasu to było chyba jedyne miejsce gdzie można było zjeść pizzę :P zobaczymy myślę ze pianke nie trudno będzie przebić

Offline Lesiu 666

• Aktywny użytkownik
  • death fetish
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Kwiecień, 2007, 08:48:50 »
Paragraf nie umywa się do kultowej Pianki, gdzie dym gryzł w oczy a piwo podawali w brudnych kuflach. O wiele lepszy klimat panował również Piance i nie trafiało się tam na przypadkowych ludzi
i would like to see most of the human beings killed off because they are unworthy of the gift of life
the art takes many forms, murder is but one of them

Offline phobia

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Kwiecień, 2007, 12:17:22 »
widać klientom się to nie podobało bo teraz jest zupełnie odwrotnie- i to się Paragrafowi chwali ;)
lepiej się nie odzywać i udawać głupiego niż się odezwać i rozwiać wszystkie wątpliwości...

Offline Nesquik

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Październik, 2007, 00:50:34 »
Cała nazwa to "Paragraf 51". Czyli chyba coś z zakłócaniem ciszy, ale nie jestem pewna, trzeba guglnąć=)

Offline patryk

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 31 Grudzień, 2007, 08:40:21 »
Paragraf jest zajebistym klubem:P  bo fajna pani Ania tam sprzedaje i fajny pan michal hehe<lol2>:D:D nie no na serio wiadomo ze duch pianki zawsze tam bedzie;)  i nigdy z tamtad nie odjedzie teraz lokal troszke sie zmienil na bardziej elegancki..... mozna powiedziec;) wydaje mi sie ze jest tam teraz milej i przyjemniej  :)   

« Ostatnia zmiana: 31 Grudzień, 2007, 10:03:48 wysłana przez Dytryk_z_Bern »