Autor Wątek: Sesja RPG  (Przeczytany 1606 razy)

Offline Arkadiusz-Kassi

• Nowy użytkownik
  • *
Sesja RPG
« dnia: 15 Kwiecień, 2007, 00:52:39 »
Witam.
Chciałbym załozyć w Pajęcznie klub RPG. Na początku sesje byłyby dziennie, ale jesli cieszyłyby sie popularnoscią z chęcią zrobiłbym i tez nocne.
Dlatego pytam czy ktokolwiek z was grał kiedykolwiek w RPG?
W najgorszym przypadku skonczy sie  na jednym Mistrzu Gry.
Ale nie bądźmy pesymistami, mam nadzieje ze taki klub szybko powstanie
Co wy na to?

Offline Słoma

• Użytkownik
  • **
Odp: Sesja RPG
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Kwiecień, 2007, 12:01:30 »
Grało sie, oj grało, zazwyczaj właśnie bywałem Mistrzem gry, no ale właśnie, brak ludzi i rozegrałem tylko kilka partyjek. Ostatnio kupiłem WoW: board Game i znów z braku chętnych, nie zagrałem ani razu ;)  pomysł fajny, jestem zdecydowanie za, ale co z miejscem ?
« Ostatnia zmiana: 15 Kwiecień, 2007, 12:03:04 wysłana przez Słoma »

Offline Arkadiusz-Kassi

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Kwiecień, 2007, 19:46:16 »
Ja bardzo chętnie bym poszedł na taką sesje. Gdybys mógł to powiedz jak sie moge z toba skontaktowac to moglibysmy omówic jak to zrobic. A miejsce cóz...najlepsze byłoby czyjes mieszkanie. Ale póki jest ciepło mysle ze na dworze tez mozna. Co ty na to?

Offline Słoma

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Kwiecień, 2007, 19:51:16 »
Najlepsze mieszkanie to takie które ma duży stół, granie na podłodze odpada, bo to strasznie niewygodne. U mnie właśnie takowego miejsca nie ma ^^ No i najlepiej jak sesja jest wieczorem, idealny klimat. Kiedy ? Nieprędko, sądze że raczej będa to wakacje, moi znajomi na studiach i nie ma jak kogo zgarnąć, powietrze ? Odpada, też zależy w co się będzie grać, ale np taki WoW Board Game ma ponad 120 figurek i z 1000 kart, żetonów i innych badziewi :]

Offline Arkadiusz-Kassi

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Kwiecień, 2007, 19:57:23 »
Wakacje niedaleko. Z mieszkaniem trzeba by pomyslec. Teraz powiem tak na 25% ze mozliwe by było zrobic to w moim garazu. Miejsca jest bardzo duzo. Auta sie tam nie prakuje. WIeczorem jest ciepło bo idą rury z wodą. Problemem jest stól, tu trzeba by poszukac.

Taaak...wiem. Poniosło mnie z tym garazem. Ale zrobie chyba wszystko zeby odbywały sie tu sesje.

Nie pisz jednego posta pod drugim. Użyj opcji "modyfikuj". Dytryk_z_Bern
« Ostatnia zmiana: 17 Kwiecień, 2007, 14:29:25 wysłana przez Dytryk_z_Bern »