bad_girl
Nowy użytkownik
|
 |
« : 29 Kwiecień, 2007, 16:56:59 » |
|
wie ktos cos juz na ten temat?? bo ja nic a jestem zainteresowana:d
Poprawiłem temat wątku. Dytryk_z_Bern
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 08 Maj, 2007, 21:49:51 wysłane przez Dytryk_z_Bern »
|
|
|
|
|
|
Dytryk_z_Bern
|
 |
« Odpowiedz #1 : 01 Maj, 2007, 09:14:16 » |
|
No więc na pewno będzie... ... zespół na S... zespół na G... i zapewne zespół... równieżna G 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaG
|
 |
« Odpowiedz #2 : 01 Maj, 2007, 09:27:49 » |
|
Oj Dytryk, nie bądź taki tajemniczy tylko podziel się wiedzą! ;] Nie żałowałem, że byłem na DR rok temu, teraz też nie chciałbym żalować... tyle, że najpierw chciałbym wiedzieć, co mnie tam czeka! Pisz, pisz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anula
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #3 : 01 Maj, 2007, 09:30:15 » |
|
Trochę to wszystko zagadkowe .. A kiedy tak właściwie są Dni Rząśni (bo ja tak nieco nie w temacie jestem) ?
|
|
|
|
|
|
Wyczuć taką chwilę, w której kocha się życie..
|
|
|
kudlaty
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #4 : 01 Maj, 2007, 13:35:42 » |
|
14 - 15 lipca Dytryk jedno G wciąz może sie zmienić w F....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phobia
|
 |
« Odpowiedz #5 : 01 Maj, 2007, 18:49:50 » |
|
No więc na pewno będzie... ... zespół na S... zespół na G... i zapewne zespół... równieżna G  slipknot, guns n' roses i guano apes 
|
|
|
|
|
|
lepiej się nie odzywać i udawać głupiego niż się odezwać i rozwiać wszystkie wątpliwości...
|
|
|
|
Dytryk_z_Bern
|
 |
« Odpowiedz #6 : 01 Maj, 2007, 18:55:54 » |
|
@ kudlaty wiem o tym  dlatego też napisałem nazwy "zaszyfrowane"  Jednak sam wiesz z kim rozmowy są na bardziej zaawansowanym etapie :0)Zresztą zapewne po długim weekendzie wszytko będzie wiadomo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaG
|
 |
« Odpowiedz #7 : 02 Maj, 2007, 08:33:26 » |
|
No więc na pewno będzie... ... zespół na S... zespół na G... i zapewne zespół... równieżna G  slipknot, guns n' roses i guano apes  Ewentualnie za Slipktnota - Slayer albo Soulfly ;] Slayer będzie wracał z Mystica z K-ce to na pewno zajrzą do Rząśni  Chociaż lubię wszystkie. Panowie z Rząśni! Podzielcie się z nami chociaż tymi nieoficjalnymi informacjami ! ! ! !
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 02 Maj, 2007, 09:36:49 wysłane przez MaG »
|
|
|
|
|
|
Mike7
|
 |
« Odpowiedz #8 : 06 Maj, 2007, 14:55:59 » |
|
Na S to będzie według mnie Strachy na lachy! Z Grabażem!  Jakby był ten zespół to będzie świetnie! Jest i S i G  A na G to będzie Goya! Jak będzie Goya to ja nie wytrzymam! SUPER ZESPÓŁ  Jak będzie to co myślę to będzie SUPER  I będę na pewno  A mam pytanko  Załatwicie autobus Działoszyn - Rząśnia ?  Bo samochodem po % nie wiem czy tak będzie się chciało jechać komuś 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kudlaty
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #9 : 06 Maj, 2007, 15:17:55 » |
|
Mike7, na Goyę sa naprawdę duże szanse. Jeśli natomiast chodzi o autobus na linii Działoszyn - Rząśnia to myślę że jest do załatwienia  problem jest jednak z kierowcą do tego pojazdu  ....też ze względu na %
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dytryk_z_Bern
|
 |
« Odpowiedz #10 : 06 Maj, 2007, 15:34:46 » |
|
Papla jesteś kudlaty ;P To ja tu aurę tejemniczości roztaczam a Ty takie numery  Resztę juz możesz zdradzić bo umowy już zawarte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dytryk_z_Bern
|
 |
« Odpowiedz #12 : 06 Maj, 2007, 15:47:34 » |
|
I ewentualnie na sliczną panią F. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kudlaty
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #13 : 06 Maj, 2007, 15:50:37 » |
|
...tak, i jeśli dobrze zrozumiałem Twoją niegdysiejszą wypowiedź - Mike7 też bedzie szczęśliwy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iryska
Nowy użytkownik
|