Autor Wątek: Dni Rząśni 2007  (Przeczytany 11251 razy)

Offline pola

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Dni Rząśni 2007
« Odpowiedź #30 dnia: 21 Maj, 2007, 16:35:03 »
ja to bym proponowała aby w przyszłym roku Myslovitz zaprosić  :)

Offline pola

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 22 Maj, 2007, 10:01:03 »
no ja niestety nie byłam   :'( ale fajnie śpiewają  :-* 

Offline jo

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 22 Maj, 2007, 18:26:52 »
oo tak myslovitz górą i skoro taki rockowy klimat to jeszcze może Happysad zaprosić :)) ;>

Offline Dytryk_z_Bern

• Administrator
  • Zaawansowany użytkownik
  • ... tymczasowo niedostępny...
    • Rząśnia Strona Nieoficjalna
« Odpowiedź #33 dnia: 22 Maj, 2007, 18:54:29 »
... zajęte mieli :) Tak szczerze mówiąc tegoroczne Dni Rząśni są zorganizoawne naprawdę sporym wysiłkiem i dostosowaniem wykonawców do budżetu. Na tym tle wypada to naprawdę znakomicie! Nie można ukrywać tego, iż wiele zespołów z polskiej sceny, mimo swych miernych umiejetności, rząda naprawdę dużych pieniędzy, jak również tego, że większośc już tu po prostu była :) Dzięki Bogu za elastyczność menadżerów ;)
... tymczasowo niedostępny...

Offline Lookash

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 03 Lipiec, 2007, 12:48:41 »
Dni Rząśni coraz bliżej... Jest już jakiś szczegółowy plan tej imrezy? ;)

Offline brunetka17

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 08 Lipiec, 2007, 14:44:29 »
P R O G R A M    D N I    R Z Ą Ś N I    2 0 0 7:

Sobota – 14.07.2007
1700 - Początek imprezy 
1800 - Koncert zespołu
"NOWA ENERGIA"
2000 - Koncert zespołu
"GOYA"
2200 - Koncert zespołu
"GOLDEN LIFE"
2400 - Zabawa do białego rana
Niedziela – 15.07.2007 
1500 - Przegląd orkiestr dętych
1800 - Program dla dzieci
1930 - Występ grupy
"LOS BOMBEROS"
2100- Koncert zespołu
"SUMPTUASTIC"
2300 – Zabawa z zespołem
"DEBIUT"

... dałem w dwie kolumny - tak jest "przejrzyściej" ;) Pozdrawiam. Dytryk_z_Bern
« Ostatnia zmiana: 08 Lipiec, 2007, 14:54:50 wysłana przez Dytryk_z_Bern »

Offline Iryska

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 10 Lipiec, 2007, 20:13:56 »
Ciekawy nawet ten program. Na pewno tam będę.... Superancko sie zapowiada. ;D ;D ;D ;)

Offline bad_girl

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 11 Lipiec, 2007, 19:18:21 »
fajny program ale goya bedzie miala okolo godziny opoznienia chyba... na plakatach pisze ze wystep o 20, na ich stronie ze o 20:30... z doda bylo tak samo i opoznienie bylo fest...

Offline bad_girl

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 15 Lipiec, 2007, 06:42:10 »
na nowej energii nie mialam okazji byca szkoda... ale nadrobie to w dzynie;) goya moim zdaniem strasznie smecila i albo mi sluch  przytepilo albo strasznei falszowala... wogole nie mozna sie bylo pobawic na ich koncercie... co do prowadzacych... babka miala strasznie denerwujacy glos a koles byl calkiem spoko... ale za to golden life dal czadu;))) wszyscy pod scena sie bawili mozna bylo poszalec:D dali udany koncert:)

Offline Dytryk_z_Bern

• Administrator
« Odpowiedź #39 dnia: 15 Lipiec, 2007, 10:29:24 »
Wiesz... jeśli chodzi o Goye to po prostu taki rodzaj muzyki, trzeba pamiętać również o zwolennikach tego rodzaju utworów - bardziej spokojnych i "klimatycznych". Jednak Magda z zespołem to naprawdę wspaniali ludzie (na pewno nie fałszowali!), kontakt z publicznością doskonały, gościli u nas całe popołudnie - jest to jeden z najwspanialszych zespołów z jakimi miałem do czynienia! Ludzie w czasie Ich koncertu trochę nie dopisali ale potem była masa publiczności (wielu winiło za ten stan mecz Polska - Brazylia ;)). Golden Life - znakomity występ - rozpalona publiczność, miło małej obsuwy :) Nie wspomniałem o Nowej Energi - ale to, mimo lokalnego pochodzenia, profesjonaliści w pełnym tego słowa znaczeniu - zawsze warto ich posłuchać. Dzięki też chłopakom od nagłośnienia i sceny - kawał dobrej roboty i wspaniała współpraca z Wami!

Pierwszy dzień uważam, po trudnych początkach za udany! Zapraszam dziś, doskonała pogoda i jeszcze wspanialsza muzyka! Startujemy już za cztery godziny!!

P.S. Mike będziesz dziś? Daj znać :)

Offline bad_girl

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 15 Lipiec, 2007, 19:16:54 »
co do rodzaju muzyki reprezentowanego przez goye to ja taki lubei;) ale koncert mi sie ogolnie nie podobal... po prostu jakos tak nieciekawie bylo... zbieram sie na sumptuastic zobaczymy co oni pokazla dzisiaj:)

Offline bad_girl

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 15 Lipiec, 2007, 22:23:04 »
dotarlam do rzasni kolo 21 sporo ludu gra los bomberos czy cus.. pozniej kolo 22 jak juz sie sumptuastic nasroil zaczal dawac koncert.. nawet udalo im sie wciagnac publ;icznosc do zabawy ale 50 min konceru(razem z bisami) to skandal! za co oni biora pieniadze??

Offline Dytryk_z_Bern

• Administrator
« Odpowiedź #42 dnia: 16 Lipiec, 2007, 04:34:39 »
Tak na świeżo... drugi dzień po prostu doskonały!! Sumptuastic poderwał publiczność (w rzeczywistości grali 75 minut) !! Brak wielkich opóźnień i doskonała atmosfera - to był nasz atut tego popołudnia i wieczoru. Ilość ludzi obecnych na koncercie wprawiła nas, w pozytywne oczywiście, osłupienie... Niedługo pewnie wraz z Mikem zaprezentujemy galerię zdjęć z imprezy, gdzie ważną rolę będzie grała specjalna dedykacja dla forumowiczów od P. Magdy, którą załatwił Mike ;)

Szczególne podziękowania dla orkiestry z Kleszczowa - Wasz występ mógł zadowolić każdego, widać w Waszej grze doświadczenie i  słuszność przyznanych Wam nagród :) Na tym tle jednak doskonale zaprezentowała się Młodzieżowa Orkiestra Dęta z Rząśni... naprawdę fajnie, że grupa młodych ludzi może realizować swoją pasję i przy okazji robić coś dla innych! 

Podsumowując... tegoroczne dni Rząśni uważam za bardzo udane. Staraniem organizatorów, wspaniałych chłopaków od sceny, oświetlenia i nagłośnienia (pozdrowienia dla Was - w tym roku byliście wspaniali, obyśmy w tym samym stanie zobaczyli się za rok! .... Adaś nieźle mnie załatwiłeś ;)) stworzyliśmy idealne wprost widowisko! Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich obecnych na tegorocznych Dniach Rząśni - obyśmy mogli spotkać się za rok ;D

« Ostatnia zmiana: 16 Lipiec, 2007, 04:41:30 wysłana przez Dytryk_z_Bern »