A sprawa "Dni Młodzieży"... Dla mnie to jest zwykła właśnie metalmania, jak ktoś stwierdził. I wcale nie uważam, żeby to była jakaś super impreza dla pajęczańskiej młodzieży :/ może dla tej zmetalizowanej części.. bleah.. ja nie popieram
Mógłbyś darować sobie takie komentarze... z tego co wiem, to w roku 2007 byłeś może 10 minut na Dniu Młodzieży.
Komentarze typu:
Niech zrobią dni młodzieży ska/punk/rock
też są nie na miejscu...
Najlepiej wymagać od wszystkich, że zaproszą same znane zespoły, które dadzą świetne widowisko zapamiętane przez wiele lat... Jeśli chcesz zaproponować jakiś zespół, to szukasz na internecie kontaktu do nich, orientujesz się w ich kosztorysie i dajesz kilka utworów + cenę do MGOKiS (Miejsko Gminny Ośrodek Kultury i Sportu) i wtedy można gadać.
Jeszcze słówko o Dniach Pajęczna 2008 - Dzień Młodzieży będzie imprezą, której do tej pory nie było. Będą najbardziej optymalne style muzyki (dla każdego), przy których wszyscy będą się znakomicie bawić. Trzymajcie kciuki, by sprawy organizacyjne poszły zgodnie z planem, bo są warunki, by stworzyć coś wielkiego!
kierując się kasą wyjdzie na to ,że sama szmirę dadzą
Obłęd... A niby skąd wziąć kasę na kilka, bądź więcej równorzędnych, klasowych zespołów? Dużo kasy pochłania scena, nagłośnienie, oświetlenie, ochrona i inne sprawy organizacyjne. Nie narzekajcie, bo gdyby w ogóle nie było DP, to byście bardzo chcieli, by coś takiego powstało. Sami nie wiecie co macie!
BLESS!