Autor Wątek: Streetball ROZGRYWKI  (Przeczytany 1921 razy)

Offline Marek_91

• Moderator Globalny
  • Zaawansowany użytkownik
Streetball ROZGRYWKI
« dnia: 15 Czerwiec, 2007, 19:55:10 »
 Gdzieś w połowie lipca mają się obyć na liceum w Pnie (boisko do kosza asfaltowe) rozgrywki  streetballa :] ( gra się 2 x 2 na jeden kosz)

Uważam ,że to jest świetna sprawa pierwszy raz takie coś ma mieć w Pajęcznie miejsce:] Pograć może każdy po rozpiętość między najsłabszyą drużyną ,a najlepszą ma być spora, więc można się zapisywać śmiało nawet jeśli się gra dość przeciętnie.

Oranizotarmi są Pan Trawczyński z LO w pnie i Pan Barczak też z LO w pnie ,jak coś się dowiem więcej to napisze, mam nadzieje, że z 20 drużyn się zbierze:P

Offline umyj pupe (Przemalek)

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Streetball ROZGRYWKI
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Lipiec, 2007, 16:30:21 »
no to bedzie jazda  ;D mam nadzieje, ze uda mi sie wystąpić ...

Offline Marek_91

• Moderator Globalny
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Lipiec, 2007, 10:41:26 »
Udało mi się wreszcie skontaktować z P. Barczakiem. Dowiedziałem się ,że rozgrywki będą późno tj sierpień. Mają być połączone z otwarciem nowego boiska do kosza (jeśli się nie mylę chodzi o kort na stadionie w P-nie ,bo tam ma owe boisko powstać)

Więcej informacji podam później, bo narazie wiem tyle co powyżej.

Teraz 3ba trochę drużyn zebrać, żeby było z kim pograć. Ktoś stąd chętny?

Offline I3

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Lipiec, 2007, 13:26:38 »
nowe boisko!?... do kosza!?... w pajęcznie!? ::) nie uwierze póki nie zobacze...  :)

Offline Marek_91

• Moderator Globalny
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Lipiec, 2007, 20:31:32 »
pożyjemy zobaczymy...

Hmm no tak Lipiec minął ,a boiska ani śladu... Ale gadałem dzisaj z panem Barczakiem, mówił ,że boisko będzie na 100%. W poprzek kortu tenisowego czy jakoś tak. W tym roku to coś mi się nie widzi ,żeby się wyrobili:/ Może za rok na wiosnę...

No i będzię ,na głównej stronie powiatu jest wzmianka, że na korcie dla fanów koszykówki przewidziano zamątowanie koszów:D

Jeszcze słysze i widzię ,że na osiedlu źródelna pomiędzy boiskami do siatki i nogi jest jakiś ogrodzony plac. Prawdopodobnie będzie tam boisko do kosza.

W lutym będą rozgrywki w kosza 5tkami. Coś jak rok temu. 50zł pewnie wpisowe będzie, organizować będzie p. Barczak. Jeśli ktoś wystawia jakiś team to niech da znać.
« Ostatnia zmiana: 02 ſtyczeń, 2008, 18:55:03 wysłana przez Marek_91 »

Offline I3

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Grudzień, 2008, 14:36:24 »
boisko w końcu powstało co prawda 1,5 roku po powstaniu tego wątku...no ale jest widzialem heh :] może na wiosne faktycznie zagoszczą jakieś rozgrywki typu 2 na 2 ;) zobaczymy

Offline Marek_91

• Moderator Globalny
« Odpowiedź #6 dnia: 20 ſierpień, 2009, 22:52:47 »
Hmm nie zanosi się, na osiedlu coś było ,ale wyszła klapa (deszcz padał i żadna drużyna nie wpadła)

Na tą chwilę takie coś mi przysłali

http://nasza-klasa.pl/profile/10619723/gallery/15