Autor Wątek: Dni Pajęczna 2007  (Przeczytany 12462 razy)

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
Dni Pajęczna 2007
« dnia: 03 ſtyczeń, 2007, 00:44:25 »
Dni Pajęczna 2007
Co już wiadomo a co chcieli byście zobaczyć itp.

Ja jak zarazie nic nie słyszałem, a chciał bym zobaczyć np. Peje, Sumptuastic, Cerekwicką, lub Krawczyka. i jakiś dobry kabaret typu- ani mru mru lub Kabaret moralnego niepokoju. mogli by w ogóle coś fajnego rozkręcić bo w tamtym roku (to już tamten rok ;D) 100% bardziej podobały mi się dni Działoszyna...

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
Odp: Dni Pajęczna 2007
« Odpowiedź #1 dnia: 03 ſtyczeń, 2007, 00:54:52 »
Ja bym chciał zobaczyć dobry rock w dowolnej postaci! Kabaret też nie zaszkodzi ale Ani Mru Mru i inne tego typu na pewno bardzo dużo sobie liczą...

W zeszłym roku bardzo podobały mi się Dni Pajęczna dla młodzieży - impreza odbyła się w piątek, dzień przed główną fetą w amfiteatrze, zagrały na niej mniej znane zaspołu z powiatu i nie tylko, ludzi było dość sporo, ogólnie lubie takie imprezy i jak dla mnie były one dużo ciekawsze od głownej zabawy która mi się nie podobała (mowa o roku 2006). Trzeba to potwórzyć!

Jest wiele zespołów które są znane w całej Polsce, nie chcą wiele a robią dobrą muzykę; w przyszłości postaram się dać listę kapel które chciałbym zobaczyć...

A z informacji niepotwierdzonych wiem, że pajęczański skład Track-Tat (pisałem o nim temacie o lokalnej twórczości muzycznej) na jednym ze swoich koncertów zrobił bardzo dobre wrażenie na przedsawicielach miejscowych władz a w związku z tym ma duże szanse na występ w tegorocznych Dniach P-na...

Offline los_cichos

• Nowy użytkownik
  • *
    • Nowa Energia
« Odpowiedź #2 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 20:06:31 »
A ja chcialbym zobaczyc jakas dobra grupe rockowa z zagranicy ale to u nas niemozliwe, wiec zostaja tylko zespoły z Polski, a z takowych bardzo chciałbym żeby przyjechała COMA, widziałem ich juz 3 razy ale to za mało  :P  no i do tego cos z naszego regionu  ;)

Offline Lesiu 666

• Aktywny użytkownik
  • death fetish
« Odpowiedź #3 dnia: 10 ſtyczeń, 2007, 16:09:11 »
Wdług mnie tej imprezy mogłoby w ogóle nie być...
i would like to see most of the human beings killed off because they are unworthy of the gift of life
the art takes many forms, murder is but one of them

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 10 ſtyczeń, 2007, 16:16:05 »
Wdług mnie tej imprezy mogłoby w ogóle nie być...

a niby dlaczego? co w tym złego że jest? przecież nikt nie zmusza Cie żebyś przychodził...

Offline Lesiu 666

• Aktywny użytkownik
  • death fetish
« Odpowiedź #5 dnia: 10 ſtyczeń, 2007, 16:18:19 »
A czy przychodzę? Nie potrzebuję uzasadnienia do swojej wypowiedzi, ale jeśli już jakiegoś bardzo chcesz to prosze: BO TAK!!!
i would like to see most of the human beings killed off because they are unworthy of the gift of life
the art takes many forms, murder is but one of them

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 10 ſtyczeń, 2007, 16:20:56 »
podawanie powodu wg mnie jest podstawą no ale jak tam sobie chce...

Offline komar

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 13 ſtyczeń, 2007, 12:48:05 »
a według mnie est jeszcze za wczesnie zeby rozmawiac o dniach pajeczna zespoly jakie nas zaszczyca poznamy mniej wiecej w MArcu przynajmniej tak mi sie wydaje
www.przemyslowa.fora.pl -->>ZAPRASZAM<<--

Offline Luter

• Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #8 dnia: 13 ſtyczeń, 2007, 12:54:22 »
a według mnie est jeszcze za wczesnie zeby rozmawiac o dniach pajeczna zespoly jakie nas zaszczyca poznamy mniej wiecej w MArcu przynajmniej tak mi sie wydaje
Komar ale my tu nie rozmawiamy co bedzie na Dniach Pajęczna tylko jaki zespoly, kabarety chcielibysmy na nich zobaczyc!! :P

Offline Dytryk_z_Bern

• Byłem tutaj pierwszy i tytuł mój
  • Administrator
  • Zaawansowany użytkownik
  • ... tymczasowo niedostępny...
« Odpowiedź #9 dnia: 13 ſtyczeń, 2007, 12:59:43 »

... pora jest odpowiednia, nie jest za wcześnie, nawet więcej - już niedługo wszystko będzie wiadomo ;D Tak z kolei mi się wydaje :)
... tymczasowo niedostępny...

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
« Odpowiedź #10 dnia: 13 ſtyczeń, 2007, 14:12:50 »
O ile dobrze pamiętam to w tamtym roku wszystko było jasne już w grudniu...

Offline Martusia_Pno:]

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 13 ſtyczeń, 2007, 17:34:16 »
Ja wam powiem, że bardzo jestem za KRAWCZYKIEM na Dniach Pna :D ma klimatyczne piosenki przy których nie nudziliby sie nasi rodzice/dziadkowie itp. ale również wydaje mi się, że młodzież dobrzeby sie bawiła. Oczywiście myślę, żepowinno być coś dla sluchaczy każdego rodzaju muzyki, nie mniej jednak jestem barrrrdzo za Krawczykiem. i Myślę, że 3 dniowa impreza to jest dobry pomysł. W piątek różne młodzieżowe zespoły, wieczór zakończony dyskoteką, a dalej to już niech gmina myśli.... :D

Hayat

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 13 ſtyczeń, 2007, 18:06:02 »
W piątek różne młodzieżowe zespoły, wieczór zakończony dyskoteką, a dalej to już niech gmina myśli.... :D

A "dyskoteka" zakończona kurzem w uszach, nosie i majtkach. Niech ją gdzieś indziej zrobią, może by tak w amfibi, chociaż może okazać się za małe.

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #13 dnia: 13 ſtyczeń, 2007, 19:21:59 »
Niech ją gdzieś indziej zrobią, może by tak w amfibi

O nie tego chyba bym nie zniósł >:( jak pamiętam imprezy z przed kilku lat na amfibi to zawsze była lipa :-\ mało miejsca mało ludzi i prawie nikt się nie bawił :-\teraz zawsze jest spoko i ludzi na koncertach mnóstwo że nie ma jak się pod scenę dostać :) i i przynajmniej jest się gdzie przejść jak się chce oderwać od towarzystwa ;D(mowa tu właśnie o amfibi). A że kurz no to co zrobić przecież jak zajdziesz do domu to zawsze można wziąć prysznic :P (jeśli jest się w stanie ;D)

Offline cassanova

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 16 ſtyczeń, 2007, 19:04:20 »
Jeśli chodzi o dni Pajęczna to przedewszystkim chciałbym, żeby obojetnie jaki zespół nie przyjechał nie, nie śpiewał z play-backu (doświadczenia z poprzednich lat) a co do zespołów to powinno być urozmaicenie. Dla każdego coś dobrego :)
,,Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co się trafi"...

Forest Gump