cykucyku85
Nowy użytkownik
|
 |
« : 17 Lipiec, 2007, 13:39:01 » |
|
Jestescie z Pajeczna lub okolic i wybieracie sie na tegoroczny Woodstock to piszcie !!!! Prawdopodobnie z Pajeczna bedzie organizowany przejazd autokarem, oczywiscie za pewna oplata. Tak tez bylo 2 lata temu. Wiecej informacji wkrotce:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chi
|
 |
« Odpowiedz #1 : 17 Lipiec, 2007, 16:42:50 » |
|
Założyłem już taki temat w dziale rozrywka, ale skoro powstał nowy zamkne ten swój, ten w tym dziale powinien być lepiej widoczny.
A na ten wyjazd prawdopodobnie ja będę się pisał, nie jestem jeszcze pewny na 100%.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cykucyku85
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #2 : 18 Lipiec, 2007, 22:41:00 » |
|
CHI a masz jakis znajomych ktorzy tez wybieraja sie na woodstock? Daj znac, bo chcialabym orientacyjnie wiedziec ile osob pisaloby sie na na wyjazd autokarem, pewnych osob.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chi
|
 |
« Odpowiedz #3 : 19 Lipiec, 2007, 00:21:28 » |
|
Pytałem ludzi ale albo idą wcześniej stopem albo jadą pociągiem. Będę szukał chętnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cykucyku85
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #4 : 24 Lipiec, 2007, 19:12:09 » |
|
Cos malo tych woodstokowiczow chetnych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chi
|
 |
« Odpowiedz #5 : 24 Lipiec, 2007, 22:15:10 » |
|
Pytam po ludziach i myślę, że kilku chętnych by się znalazło... Możesz orientacyjnie podać cenę i termin wyjazdy oraz powrotu??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joel
|
 |
« Odpowiedz #6 : 25 Lipiec, 2007, 17:11:55 » |
|
Byłbym zainteresowany jeśłi ktoś coś wie o autobusie to piszcie z przyjemnością skorzystam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cykucyku85
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #7 : 27 Lipiec, 2007, 14:17:11 » |
|
Prawdopodobnie wyjazd autokarem zostanie odwolany z powodu malej ilosci chetnych. Ostateczna decyzje podam pod koniec tego tygodnia.pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chi
|
 |
« Odpowiedz #8 : 27 Lipiec, 2007, 14:51:31 » |
|
Ilu jest tych chętnych i ilu jeszcze potrzeba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lesiu 666
Aktywny użytkownik

death fetish
|
 |
« Odpowiedz #9 : 29 Lipiec, 2007, 18:22:39 » |
|
No tak... miałem już nie jeździć na takie masówy, ale dałem się namówić na tegoroczny Łutstok. Wystarczyło powiedzieć mi "Type O Negative". Co prawda raz ich już widziałem, ale takiego show nigdy za wiele... Aaaa no i wybieram się z kumplami szosą, czyli w samochodach... Uprze4dzę pytania i od razu mówię, że mamy komplet ludzi.
|
|
|
|
|
|
i would like to see most of the human beings killed off because they are unworthy of the gift of life the art takes many forms, murder is but one of them
|
|
|
|