Ankieta

Która drużyna wygra "HALPIN" 2007/2008

Oldboy
2 (6.3%)
Bapex
4 (12.5%)
Green Club
3 (9.4%)
Nalewator
3 (9.4%)
Dzieci Zeusa
1 (3.1%)
Czarni Rząśnia
2 (6.3%)
Victoria Makowiska
7 (21.9%)
Samorząd
3 (9.4%)
Straż
4 (12.5%)
Kiełczygłów
3 (9.4%)

Głosów w sumie: 32

Autor Wątek: Halowa Amatorska Liga Piłki Nożnej "HALPIN" Edycja 2007/2008  (Przeczytany 53573 razy)

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
Halowa Amatorska Liga Piłki Nożnej "HALPIN" Edycja 2007/2008
« dnia: 04 Listopad, 2007, 00:28:24 »
Już za 2 tygodnie startuje kolejna edycja HALPINU. W tej edycji udzial wezmie 9 druzyn : Samorzad , Straz, Victoria Makowiska , Biesiadnicy , Bapex , Oldboy , Czarni Rzasnia , Nalewator , Dzieci Zeusa. Na srodowym spotkaniu ustalono terminarz rozgrywek. W 1 kolejce spotkaja sie :

1. Victoria Makowiska - Straz
2. Dzieci Zeusa - Samorzad
3. Czarni Rzasnia - Biesiadnicy
4. Bapex - Oldboy

PAUZA - Nalewator

Calosciowy terminarz powinien byc umieszczony w najblizszym czasie na hali sportowej. A tradycyjnie po kazdej kolejce na drzwiach hali bedzie wywieszona tabela oraz lista najskuteczniejszych zawodnikow.
Za 12 dni wielkie emocje czas zaczac :)

Offline Fab

• Aktywny użytkownik
    • WIKTOR WOLNY - PORTFOLIO FOTOGRAFICZNE
Odp: Halowa Amatorska Liga Piłki Nożnej "HALPIN" Edycja 2007/2008
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Listopad, 2007, 22:42:57 »
JA mam pytanie... Kto to te 'dzieci zeusa'?!

No, zapowiada się fajny turniej... Szkoda tylko, że wpisowe jest dość duże... Poza tym powinno zostać zorganizowane przedsięwzięcie takie jak Halpin, ale dla młodszych zawodników - 12-17 lat.
nie po to to robię by mnie wielbiły tłumy, znam setki innych powodów do dumy

PORTFOLIO FOTOGRAFICZNE!
www.wolny.art.pl
zapraszam

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Listopad, 2007, 22:47:05 »
Dzieci Zeusa to przede wszystkim zawodnicy z LZSu Trebaczew - Lidera B klasy, Biesiadnicy to druzyna która w tamtym sezonie grala pod szyldem Abstynent :D , Nalewator to ekipa z Osiedlowej no a reszta to taka jak w poprzednim sezonie. Wpisowe wynosi 500 zl , wiec nie jest az tak strasznie duze , jezeli druzyna srednio liczy 10 osob ( choc na liste mozna wpisac az 15 ) wychodzi niecale 50 zl na lebka.

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Listopad, 2007, 22:39:18 »
Znow zmiany :) Halpin startuje juz w ten piatek. Ostatecznie jest 11 druzyn. Dodatkowo startuja druzyny Kielczyglowa i Juventusu Niwiska :D Pierwszy mecz o 17.30 NALEWATOR - JUVENTUS. Dalsze mecze - zobaczycie :D Sam nie mam rozpiski :D wiem , ze Bapex gra z Victoria Makowiska a Green Club ( zmieniona nazwa Biesiadnikow , ze wzgledu na pozyskanie sponsora :D gra ze Straza. 1 kolejka zapowiada sie bardzo ciekawie :)

PIATEK - 17.30 --> CAŁE PAJĘCZNO NA HALE !!!!!

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Listopad, 2007, 23:13:33 »
Widze, ze forum nie jest zbyt czesto odwiedzane :/ Temat halpinu stoi w miejscu a za nami juz 2 kolejki. Widac , ze nie ma murowanego faworyta tych rozgrywek. Mecze sa bardzo zaciete , na hale przychodzi bardzo duzo osob ( wczoraj caly balkon byl pelny !! ) Po 2 kolejkach sytuacja przedstawia sie nastepujaco :

1. Kiełczygłów
2. Victoria Makowiska
3. FC Nalevator
4. Bapex
5. Green Club
6. Rzasnia
7. Samorzad
8. Straż
9. Dzieci Zeusa
10. Oldboy
11. Niwiska

Tak wyglada aktualna tabela. Liczac punkty, nastepnie stosunek bramek , a gdy stosunek punktow i roznicy bramek jest rowny decyduje fakt , która druzyna strzelila wiecej bramek ( po 2 kolejkach najwiecej strzelonych bramek ma BAPEX :D bo az 16 ) . W ta srode jak i w piatek halpin znow gosci na pajeczanskiej hali. Zachecam do pisania postow na temat halpinu , waszych wrazen , odczuc . Pozdo ;)

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Listopad, 2007, 22:02:01 »
Według mnie drużyna Niwisk to jedno wielkie nieporozumienie. Fajnie, że młodzi mają pasję i chcą grać ale ta liga nie jest dla nich. To będzie typowa drużyna do bicia. Powinni zorganizować jakiś halpin junior dla młodzieży, wtedy nie byłoby tego problemu

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Listopad, 2007, 23:25:57 »
Zgadzam sie z Toba Chi... w druzynie Niwisk graja prawie sami chlopcy z gimnazjum... Boje sie , by nie odechcialo sie im grac ,gdy trafi im sie dobry rywal i przegraja roznica np 20 bramek.. Tez jestem za Halpinem dla mlodszych osob , ale watpie by mlode druzyny mialy pieniadze na wpisowe itp. Bo jak wiadomo , wpisowe na halpin idzie glownie na oplate wynajmu hali i sedziego. Uzbierac 500 zl dla mlodych chlopakow to dosc spory wydatek. Uwazam, ze ta edycjha halpinu bedize wyjatkowa zacieta i walka o pierwsze 4 miejsca odbedzie sie miedzy Samorzadem , Straza , Makowiskami a ... BAPEXEM ;) ciekawie gra druzyna Kielczyglowa ale jak widac, gra tam wielu starszych zawodnikow. No i jeszcze nieobliczalny Green Club , ktory potrafi wygrac z kazdym a nastepnie przegrac ze slabsza druzyna. Postaram sie wrzucic kolo wtorku caly terminarz 1 rundy. ale juz dzis serdecznie zapraszam na srodowa kolejke na hale :) I PISZCIE TUTAJ WIECEJ POSTOW bo w tamtym roku temat halpinu byl bardzo popularny na froum. !!
« Ostatnia zmiana: 01 Grudzień, 2007, 13:45:14 wysłana przez Chi »

Offline KaSiUlA

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Listopad, 2007, 16:53:30 »
YyY...ja tam jestem dziewczyna i nie bardzo sie znam:P ALe kibicuje chlopakom Z FC NALEVATOr maja pasje i wiekszosc kibicuje im...:D Szczerze to raczej nie wygraja ale dla nich liczy sie zabawa:D Tak 3maC!!  :-* :) :) PoZdRaWiaM

Offline perez

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Listopad, 2007, 17:19:06 »
Ja też jestem za tym aby młodzi grali, nawet jak dostają baty to uczą się i w przyszłości to oni będą rządzić w Halpinie a nie my!!!!Uważam że w tym roku nie ma 100% faworyta!!!jest kilka drużyn które grają ciekawie i ani samorząd ani straż nie są pewni swego!wiadomo są faworytami ale.......
faworyci nie zawsze wygrywają

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Listopad, 2007, 21:21:38 »
W koncu sie cos ruszylo na forum :) Perez sluchaj , zgadzam sie , ze powinni mlodzi grac , ale np my rok temu tez gralismy 1 raz w halpinie i grali glownie u nas chlppaki po 16-17 lat ale nie przegyrwalismy az taka iloscia goli jak np ostatnio niwiska z kielczyglowem 1-15 :/ w tamtym sezonie gralismy ze samorzadem i przegralismy 11-7. Mimo ostatniego miejsca nasza gra nie wygladala zle .. A Nalewatora trzeba pochwalic za walke i zaangazowanie.  I sorki za pomylke ;) Oddaje honor bo to Kielczyglow ma strzelone 23 bramki ;) a my 16. Ale przed nami mecz z Niwiskami :D:D:D. Wypowiadajcie sie na temat bramkarzy druzyn. Ktory wg Was jest najlepszy? Pozdrawiam i czekam na komentarze

Offline perez

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Listopad, 2007, 22:44:26 »
 ;)Według mnie narazie za wcześnie mówić o bramkarzach lub o najlepszych zawodnikach bo dopiero minęły 2 kolejki ale jak narazie w żadnej drużynie nie wyróżnił sie bramkarz!A kto wg Ciebie Felipe jest faworytem?i jakie szanse dajesz innym zespołom??

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Listopad, 2007, 23:13:06 »
Nie wiem Perez czy byles na meczu Bapex - Straz ale to co wyrabial bramkarz Bapexu bylo godne podziwu. No i w 2 kolejhce bardzo dobrze zagral bramkarz Green Clubu. A co do szans to uwazam nadal za faworytow druzyne Strazy ( choc ich pokonalismy w ostatniej kolejce ) jak i Samorzadu.. Mysle ,ze odlacza sie 4/5 druzyn i one beda walczyly o podium a co do dolow tabeli to z calym szacunkiem do Niwisk chyba one zajma ostatniej miejsce . Doly tabeli powinny zajmowac takze druzyny Nalevator i Dzieci Zeusa. A moze macie jakiegos "czarnego konia" rozgrywek :D:D:D Perez Ty kibicem jestes czy grasz w jakiejs druzynie ?? :P Pozdrawiam

Offline KaSiUlA

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 27 Listopad, 2007, 18:33:22 »
Heh NO Niwiska z calym szacunkiem graja jak ofermy!...ale sa tam dzieci z gimnazjum nie wiem jakim cudem ich tam wpuscili;p Ja sadze ze strarz ma najwieksze szanse na zwyciestwo...ALe inne druzyny tez graja ciekawie:D W srode troszke glupio zrobili ale tak trzeba. za to w piatek trybuny sie wypelniaja i jest zazarty doping:D czekamy do kolejnych meczykow;D :P

Offline Patryk005

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 27 Listopad, 2007, 19:53:21 »
mam pytako kiedy będą jakieś zawody w noge dla 16 latkówi mniej  i czy wogóle będą ??
Bramka jest Bogiem , Mecz Nałogiem , Chwyt  Podstawą , Parada Zabawą :D

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #14 dnia: 27 Listopad, 2007, 19:55:58 »
Tez nie swieci mi sie zbytnio grac w srode ale to na szczescie tylko do konca grudnia i od stycznia HALPIN znow tylko w piatki. Straz ma dobra ekipe i bardzo ciezko sie z Nimi gra i nadal uwazam , ze to glowny kandydat do zwyciestwa mimo, ze pokonalismy ich w ostatniej kolejce :) Zamieszczam tutaj rozpiske na 2 najblizsze kolejki - srode i piatek tego tygodnia :

Sroda :

Kielczyglow-Samorzad
Makowiska-Niwiska
Straz-Oldboy
Dzieci Zeusa-Bapex
Rząsnia-Green Club              Pauzuje: FC Nalevator

Piatek:

Bapex-Rzasnia
Oldboy-Dzieci Zeusa
Niwiska-Straz
Samorzad-Makowiska
Nalevator-Kielczygłow          Pauzuje: Green Club