Ankieta

Która drużyna wygra "HALPIN" 2007/2008

Oldboy
2 (6.3%)
Bapex
4 (12.5%)
Green Club
3 (9.4%)
Nalewator
3 (9.4%)
Dzieci Zeusa
1 (3.1%)
Czarni Rząśnia
2 (6.3%)
Victoria Makowiska
7 (21.9%)
Samorząd
3 (9.4%)
Straż
4 (12.5%)
Kiełczygłów
3 (9.4%)

Głosów w sumie: 32

Autor Wątek: Halowa Amatorska Liga Piłki Nożnej "HALPIN" Edycja 2007/2008  (Przeczytany 53574 razy)

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
Odp: Halowa Amatorska Liga Piłki Nożnej "HALPIN" Edycja 2007/2008
« Odpowiedź #30 dnia: 01 Grudzień, 2007, 12:02:21 »
Widziałem wczoraj Bapex w akcji, skąd wy bierzecie cały czas tych nowych ludzi? I w ogóle po co wam oni? Macie potencjał ale troche za mało zgrania.. Ten halpin według mnie wygrają Makowiska, wczoraj pięknie ograli Samorząd. To jest mój typ na mistrza.

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #31 dnia: 01 Grudzień, 2007, 13:14:06 »
Zgranie jest coraz lepsze z meczu na mecz. Mysle , ze mamy szanse na podium ( o zwyciestwie na razie nie mowie :) ) Chi po to nam sa wzmocnienia by wygrac HALPIN - takie jest zalozenie. Gdybysmy grali tylko swoimi ludzmi moglibysmy liczyc na miejca 9-11. AMBICJA SIE LICZY. No a Makowiska wg mnie to na ambitniejhsza druzyna HALPINU i zalujhe pierwszego meczu przegranego z Nimi tylko jhedna bramka ale jheszcze sa rewanze :D
« Ostatnia zmiana: 01 Grudzień, 2007, 13:44:16 wysłana przez Chi »

Offline WieszOCoChodzi

• Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #32 dnia: 01 Grudzień, 2007, 16:25:42 »
Doly tabeli powinny zajmowac takze druzyny Nalevator

To sie jeszcze zobaczy :P I pisz nas przez W a nie przez V nie jestesmy z USA. Yo ;)
Halpin to nie rurki z kremem

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #33 dnia: 01 Grudzień, 2007, 19:43:40 »
Rozmawiajac z jednym z Waszych zawodnikow zwrocil mi uwage ,ze powinniscie pisac sie przez NALEVATOR a nie przez W wiec tak pisze :) POZDRO POZDRO ;) A co do tabeli zobaczymy na konie sezonu

Offline WieszOCoChodzi

« Odpowiedź #34 dnia: 01 Grudzień, 2007, 19:58:22 »
hehe z ktorym?? w sumie to malo wazne czy przez w czy przez v... wazniejsze ze w srode ciezki mecz :P
Halpin to nie rurki z kremem

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #35 dnia: 02 Grudzień, 2007, 00:35:29 »
Powiem krotko , ze z najlepszym Waszym strzelcem :P no a w srode gracie z liderem i ciezki mecz przed Wami :P Moge tylko zyczyc powodzenia i robcie wszystko by urwac punkty bo wtedy mamy szanse na lidera :D

Offline taśma

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 02 Grudzień, 2007, 12:39:14 »
Perez dzięki za to, że ktoś zobaczył mój wysiłek w meczach, nr 11 z drużyny Juventusu to ja, ale nie dziwcie się, jest tam kilku młodych z gimnazjum jak ja sam nawet bramkarz, ale to nas nauczy grać. Lepiej uczy się grać z tymi co potrafią grać w piłkę i myślę że to będzie dla nas plus a nie minus jak ktoś powiedział, że się załamiemy, wcale nie. Będziemy grali choć by strzelili nam 50 bramek choć to chyba nie możliwe. Oglądamy jak grają i zarazem uczymy się. Myślę, że w rewanżach nie damy sobie nastrzelać 20 bramek na mecz. Może wreszcie uda nam sie urwać komuś punkty :) ale wątpię. Następny mecz mamy z Dziećmi Zeusa mam nadzieję, że uda nam się strzelić więcej bramek niż 1:-[ może damy rade. Szkoda, że nie gram, choć do końca nie wiem. I jeszcze słowo do graczy Bapexu i innych. Nie nastrzelajcie nam 30 bramek ;D

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #37 dnia: 02 Grudzień, 2007, 21:16:44 »
Tasma mysle , ze w przyszlym roku , jezeli dokonacie wzmocnien ( przydaloby sie Wam kilku doroslych ) to macie szanse nie byc ostatnimi. A wracajac do liczby straconych Waszych goli to pozostaje tylko sie nie zamartwiac i grac dalej. Szczerze mowiac chcemy nastrzelac Wam jak najwiecej goli , gdyz w pozniejszym ogolnym rozrachunku przy rownej ilosci punktow liczy sie stosunek bramek i ilosc bramek strzelonych w meczu z Wami moze byc w konsekwencji decydujacy. CHLOPAKI POWIEM WAM TYLE - GRAC I NIE ZAMARTWIAC SIE WCALE !! ;)

Offline Kurzy

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #38 dnia: 03 Grudzień, 2007, 17:02:34 »
Dzięki za miłe słowa pare postów wyżej ;s   a co do strzelenia tych 30 bramek to się zobaczy :f    możemy się dogadać ($)   x]   wszelkie info na prv xd

Offline Luter

« Odpowiedź #39 dnia: 03 Grudzień, 2007, 18:57:13 »
Moim zdaniem tegoroczny Halpin przyniesie wiele emocji i meczy na bardzo wysokim poziomie.
Narazie ciesze sie z wysokiego miejsca mojej drużyny (Nalevator) ale już w środę mecz z liderem czyli z Makowiskami ale łatwo skóry nie sprzedamy :P :D

Offline Kurzy

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #40 dnia: 03 Grudzień, 2007, 19:12:37 »
Jebniecie ich na mięciutko...  jutro na treningu sie oszczędzaj to pokażecie kto rządzi :D    z nami wygrali fartem ale wygrali nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :P    (B)apex stać na 1-3 spokojnie :P  a gwiazdorów z samorządu pokarać :D

Offline Luter

« Odpowiedź #41 dnia: 03 Grudzień, 2007, 19:21:13 »
Jebniecie ich na mięciutko...  jutro na treningu sie oszczędzaj to pokażecie kto rządzi :D    z nami wygrali fartem ale wygrali nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :P    (B)apex stać na 1-3 spokojnie :P  a gwiazdorów z samorządu pokarać :D
No właśnie jutro na treningu nie będę biegał. A co do next meczu to nie byłbym taki pewny Wy (Bapex) macie druzyne z wiekszym potencjalem i wiekszym budzetem a my (Nalevator) wszystkich na zasadzie wolnego transferu sprowadzilismy w okienku transferowym ale z Makowiskami powalczymy :P :D

Offline Patryk005

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #42 dnia: 03 Grudzień, 2007, 19:21:29 »
tak fartem makowiska to mocarze
Bramka jest Bogiem , Mecz Nałogiem , Chwyt  Podstawą , Parada Zabawą :D

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #43 dnia: 03 Grudzień, 2007, 20:03:50 »
Makowiska dostana becki w rundzie rewanzowej :D :) Luter w srode przynajmniej remis z Makowiskami !!!!! Dostaniecie za nie przegranie jakiegos malucha rocznik '73 :D Prawie jhak mercedes i prawie jak korupcja :D

Offline Luter

« Odpowiedź #44 dnia: 03 Grudzień, 2007, 20:10:50 »
Makowiska dostana becki w rundzie rewanzowej :D :) Luter w srode przynajmniej remis z Makowiskami !!!!! Dostaniecie za nie przegranie jakiegos malucha rocznik '73 :D Prawie jhak mercedes i prawie jak korupcja :D
Postaramy się ale jak będzie to czas okaże :P a z tym malaczem to musi mieć skórzaną tapicerkę inaczej nie bierzemy :D Ale to Wy też zremisujcie z Greenem :P