maciek a co ma do tego tabela?? przypomne ci pochodzenie twojego klubu milicyjna przeszlosc i konfidencki tryb zycia:)): maciek bez urazy oczywiscie
wiedzialem ze z tym wyskoczysz

a wiec to ze wladzami Wisly byly jakies komuchy itd to Twoim zdaniem oznacza ze wszyscy kibice Wisły i Ci ktorzy chodzili na mecze w tamtych czasach byli komunistami i oczywiscie zomowcami i agentami sb?Ty mi przypomniales pochodzenie mojego klubu to teraz ja Ci przypomne Twojego...Wojsko Wojsko Wojsko

Po II wojnie swiatowej jak Legia wrocila do I ligi prezesami Legii byly komuchy...one by one

co dalej o Waszej pieknej historii? moze "transfery" ze slaskich klubow? Przyklad Polonia Bytom zostaje mistrzem Polski w 1954 roku Legia jest 7 wiec zawodnicy Polonii dostaja "powolania" do Legii

(pewnie wiesz jak to wygladalo)
Jak brzmi to haselko Legii? Historia ktorej nie dorownacie

Piszesz konfidencki tryb zycia...Puste slowa.Chyba ze stoisz w wolnym czasie przed jakas komenda w Krakowie i patrzysz jak tam wchodzi 10 ludzi na godzine w szalikach Wisly no to ok sorry.
Szkoda tez ze skoro z kibicow Wisly takie komuchy to mamy sztame z Lechia Gdansk ktorej to kibice przyczynili sie do zwyciestwa Solidarnosci.