Autor Wątek: LEGIA WARSZAWA tak wszystko sie zaczelo  (Przeczytany 9027 razy)

Offline majke(L)

• Aktywny użytkownik
LEGIA WARSZAWA tak wszystko sie zaczelo
« dnia: 02 ſtyczeń, 2008, 19:24:52 »
hmmm latka leca a czlowiek nic sie nie zmienia legia ,legia i jeszcze raz legia
to my czynimy zło (L)

Offline WieszOCoChodzi

• Zaawansowany użytkownik
Odp: LEGIA WARSZAWA tak wszystko sie zaczelo
« Odpowiedź #1 dnia: 02 ſtyczeń, 2008, 22:55:35 »
Wisła Wisła i jeszcze raz Wisła  ;D Dobrze dobrze Majkel niech sie nie zmienia bo jakby nie bylo kibicow Legii w Pajecznie to nudniej by bylo na niektorych meczach w geju  :P
Halpin to nie rurki z kremem

Offline majke(L)

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: 03 ſtyczeń, 2008, 22:29:47 »
nie ma zadnej wisly:):):) znam kilku takich pseudo kibciow ktorzy kibicuja tej druzynie ktora zdobedzie mistrza:))::)
to my czynimy zło (L)

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: 03 ſtyczeń, 2008, 23:43:37 »
Majkel wrzuc no swoja fote jak na plocie siedzisz na meczu z Szachtarem zeby ludzie zobaczyli jak sie dopinguje :P :)

Offline Fab

• Aktywny użytkownik
    • WIKTOR WOLNY - PORTFOLIO FOTOGRAFICZNE
« Odpowiedź #4 dnia: 04 ſtyczeń, 2008, 15:29:15 »
Ja jakoś nie lubię Orange Ekstraklasy... Za dużo afer i nieporadności... Marnowanie wielu talentów, które mogłyby naprawdę zajść bardzo wysoko. Z Polskich drużyn jakoś najlepiej podchodzi mi Legia. Dość dobra drużyna, ze stabilną formą i dobrymi zawodnikami, którzy mogliby (przynajmniej niektórzy) zdziałać coś w zagranicznych silniejszych ligach.
nie po to to robię by mnie wielbiły tłumy, znam setki innych powodów do dumy

PORTFOLIO FOTOGRAFICZNE!
www.wolny.art.pl
zapraszam

Offline bebebe

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 04 ſtyczeń, 2008, 16:39:31 »
hehe jestem dziewczyną:)   :P  ale nie zamieniajcie tego forum w jakis portal randkowy:) ja tu teraz juz bede wypowiadała sie w sprawach dotyczących sportu:) ale dopiero po kolejnym tzn dzisiejszym meczu:) pozdroooo :):)
................................................................................................

Offline _WIDZEW_

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 04 ſtyczeń, 2008, 16:45:34 »
Majkel mimo wszystko
ŁÓDZKI WIDZEW NAJLEPSZY W POLSCE JEST, NAJLEPSZY W POLSCE JEST, NAJLEPSZY W POLSCE JEST!!!!!

A tak poza tym to :

KOCHAM TYLKO ZAWISZE, DLA NIEJ, ODDAM ŻYCIE SWE, ŻYCIE, SWOJE JEDYNE ODDAM SWOJEJ DRUŻYNIE!!!!   ZAWISZA PAJĘCZNO

Offline Luter

« Odpowiedź #7 dnia: 04 ſtyczeń, 2008, 16:47:16 »
Co do słów Faba to tez mam takie poglady :P nie ma w Polsce zespolu ktory moglby cos zwojowac na arenie europejskiej. Do Legii dorzucilbym tu Wisle chociaz zadnemu polskiemu klubowi nie kibicuje no oprocz ZAWISZY!

Offline WieszOCoChodzi

« Odpowiedź #8 dnia: 04 ſtyczeń, 2008, 17:08:45 »
nie ma zadnej wisly:):):) znam kilku takich pseudo kibciow ktorzy kibicuja tej druzynie ktora zdobedzie mistrza:))::)

No chyba nie miales mnie na mysli  :P Za Wisla juz jestem troche czasu i przez ten czas musialem przelknac pare gorzkich pigulek i pare lez musialo poplynac  ;D Jak to nie ma Wisly? Musisz Majkel zerknac tam troche nad Legie to ja zobaczysz :P

Offline ROGAŚ

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 05 ſtyczeń, 2008, 15:34:05 »
na Reymonta w Krakowie ma siedzibę swą, to jest taka  ....
Majkel ty to znasz najlepiej więc możesz dokończyć i dorzuć od siebie to o tej białej gwieździe na niebie

Offline _WIDZEW_

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 05 ſtyczeń, 2008, 16:27:40 »
Rogaś o ile dobrze pamiętam to szło tak
Biała gwiazda na niebie się świeci, to jest Wisły śmieszny znak ......................................... a dalej to już niech nam Majkel zaśpiewa on to potrafi najlepiej

Offline WieszOCoChodzi

« Odpowiedź #11 dnia: 05 ſtyczeń, 2008, 16:37:58 »
Najlepiej spiewajcie wszyscy razem.A jak juz sie naspiewacie to szybciorem na 90minut.pl przestudiowac tabele  ::) A jak sie ktos zaraz przyjebie do historii Wisly to ja sie chetnie przyjebie do historii Legii ktora nie jest taka piekna jak sie niektorym pewnie wydaje.

Offline majke(L)

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #12 dnia: 05 ſtyczeń, 2008, 21:05:10 »
biala gwiazda na niebie sie swieci to jest wisly smieszny znak jej kibice sa uposledzeni :) smieje sie z nich caly swiat smieja sie z nich kibice angielsy smieja sie tez holenderscy i tak dalej i tak dalej - to bylo na zyczenie prosiaczka :)

a teraz na zyczenie rogasia :)
na reymonta w krakowie ma siedzibe swa to jest taka $$#@@$# co ja wisla krakow zwia powiem ci ty %$#@%$%$ czemu nie nawidzisz mnie bo ja kocham legie i ty dobrze o tym wiesz taka tak to fakt legia mistrza polski ma

maciek a co ma do tego tabela?? przypomne ci pochodzenie twojego klubu milicyjna przeszlosc i konfidencki tryb zycia:)): maciek bez urazy oczywiscie
to my czynimy zło (L)

Offline WieszOCoChodzi

« Odpowiedź #13 dnia: 05 ſtyczeń, 2008, 21:42:55 »

maciek a co ma do tego tabela?? przypomne ci pochodzenie twojego klubu milicyjna przeszlosc i konfidencki tryb zycia:)): maciek bez urazy oczywiscie

wiedzialem ze z tym wyskoczysz  ::) a wiec to ze wladzami Wisly byly jakies komuchy itd to Twoim zdaniem oznacza ze wszyscy kibice Wisły i Ci ktorzy chodzili na mecze w tamtych czasach byli komunistami i oczywiscie zomowcami i agentami sb?Ty mi przypomniales pochodzenie mojego klubu to teraz ja Ci przypomne Twojego...Wojsko Wojsko Wojsko  ::) Po II wojnie swiatowej jak Legia wrocila do I ligi prezesami Legii byly komuchy...one by one  ::) co dalej o Waszej pieknej historii? moze "transfery" ze slaskich klubow? Przyklad Polonia Bytom zostaje mistrzem Polski w 1954 roku Legia jest 7 wiec zawodnicy Polonii dostaja "powolania" do Legii  ;D (pewnie wiesz jak to wygladalo)
Jak brzmi to haselko Legii? Historia ktorej nie dorownacie  ::)
Piszesz konfidencki tryb zycia...Puste slowa.Chyba ze stoisz w wolnym czasie przed jakas komenda w Krakowie i patrzysz jak tam wchodzi 10 ludzi na godzine w szalikach Wisly no to ok sorry.
Szkoda tez ze skoro z kibicow Wisly takie komuchy to mamy sztame z Lechia Gdansk ktorej to kibice przyczynili sie do zwyciestwa Solidarnosci.

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #14 dnia: 05 ſtyczeń, 2008, 23:11:42 »
Rogaś pyknij no tu jakis filmik z Poznania. Pokazemy chlopakom jak to sie robi , zeby nie plakali :P