Autor Wątek: "Piątka kolejki Halpinu"  (Przeczytany 8970 razy)

Offline WieszOCoChodzi

• Zaawansowany użytkownik
Odp: "Piątka kolejki Halpinu"
« Odpowiedź #30 dnia: 12 ſtyczeń, 2008, 17:03:49 »
na pajeczno.pl wszystko masz
Halpin to nie rurki z kremem

Offline Patryk005

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #31 dnia: 12 ſtyczeń, 2008, 17:21:56 »
zasmucę cię bo tam jest do 7.12.2007  :P
Bramka jest Bogiem , Mecz Nałogiem , Chwyt  Podstawą , Parada Zabawą :D

Offline WieszOCoChodzi

« Odpowiedź #32 dnia: 12 ſtyczeń, 2008, 17:26:58 »
Musisz sobie wlaczyc II runde.Tam nie ma dat.Kolejka w srode to ta w ktorej pauzuje Kielczyglow.

Offline Patryk005

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #33 dnia: 12 ſtyczeń, 2008, 17:30:41 »
znalazłem już , wtedy źle spojrzałem dzięki
Bramka jest Bogiem , Mecz Nałogiem , Chwyt  Podstawą , Parada Zabawą :D

Offline majke(L)

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #34 dnia: 12 ſtyczeń, 2008, 19:35:10 »
ponoc tu mialybyc podawane piatki halpina wiec po co te durne gadnie o inncyh rzeczach
to my czynimy zło (L)

Offline WieszOCoChodzi

« Odpowiedź #35 dnia: 13 ſtyczeń, 2008, 04:13:41 »
Sa podawane a ze kolega potrzebowal pomocy to mu pomoglem  ;) Jak moderator bedzie laskaw i ma taka wladze to posty nie zwiazane z tematem moze przeniesc do tematu o halpinie.

Offline Luter

« Odpowiedź #36 dnia: 16 ſtyczeń, 2008, 22:46:03 »
No i kolejna kolejka za nami :P Więc i następna "piątka" kolejki jest już gotowa :P
                                  V kolejka 16.01.2008

Rafał Loręcki - Samorząd GK - dziś bramkarze nie pokazali nic nadzwyczajnego, ale to naszym zdaniem Wandzik bronil najlepiej, zastanawialismy sie nad Stefanem ale padło na Rafała.
Maciek Ptak - Nalevator - podpora, skała nie do przejścia w obronie Nalevatora i jej najlepszy gracz w dzisiejszym meczu, wygranym niepsodziewanie z Makowiskami.
Tobiasz Romański - Bapex - kilka bramek i ładnych akcji zaprezentowal nam dzis Gumis i miedzy innymi dzieki niemu Bapex dosc łatwo uporal sie z Green Clubem.
Kamil Kucharski - Nalevator - to z inicjatywy Maćka :P nie wiem co ten koleś tu w ogóle robi :P
Tomasz Popiel - Samorząd - "Man of the match" spotkania ze Straża, rzadko gdy mial pilke nie strzelal bramki, wyborna skuteczność i co tu dużo mówic.

Komentujcie :P

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #37 dnia: 16 ſtyczeń, 2008, 22:53:06 »
No wg mnie piatka kolejki w miare obiektywna :) Wrzucilbym tu cala druzyne Bapexu bo dzisiajh zagralismy naprawde dobry mecz a jak bylo widac,  nie bylo kilku zawodnikow i az sam musialem pojawic sie na boisku :D ( zaliczajac asyste przy golu Gumisia :) ) No i pochwaly dla Nalevatora :) a szczerze mowiac to cala gra Samorzadu opiera sie na Tomku Popielu - gdy go nie ma to sami widzicie co sie dziejhe ( przyklad meczu z Makowiskami ) No ale robi sie ciekawie :)

Offline majke(L)

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #38 dnia: 16 ſtyczeń, 2008, 23:59:14 »
podobna piatke bym wystawil ::) brawo dla zwyciezcow przegrani musza leczyc rany:(
to my czynimy zło (L)

Offline WieszOCoChodzi

« Odpowiedź #39 dnia: 17 ſtyczeń, 2008, 08:59:17 »
Czy taki nie do przejscia bylem to nie wiem a co Ty Kamil robisz w tej piatce to juz dobrze wiesz.2 brameczki dobra gra wiec nie udawaj  :P

Offline Luter

« Odpowiedź #40 dnia: 21 ſtyczeń, 2008, 23:04:40 »
                                        XVIII kolejka 21.01.2008

Michał Sojda - Green Club  GK - moze Green nie mial wymagajacego przeciwnika ale Prosiaczek strzelil bramke i wyciagnal jedna taka pilke ktorej nie wyciagnal by nikt z dzisiaj obecnych na Halpinie.
Paweł Leszczyk - Samorząd - Samorząd wygrał bezproblemowo z Rząśnią a to zasługa Leszcza nie do przejscia w obronie a takze agresywny w ataku. Dzis bardzo dobry mecz Pawła.
Tomasz Krzemiński - Bapex - sorry ale imienia nie jestem pewny:P jak ktoś wie niech poda :P dobry mecz Krzemienia kilka bramek i to naprawde ładnych oraz asysty w meczu przeciwko Oldboyowi.
Michał Zawadzki - Green Club - Majkel dzis bezapelacyjny pilkarz kolejki, 4 bramki, niezliczona liczba asyst oraz kilka niekonwencjonalnych zagrań po prostu grał dzisiaj jak z nut.
Artur Kotynia - Green Club - Kotek dzis strzelil z 10 bramek :P byl nie do zatrzymania ale raczej nie mial go kto zatrzymac, rzadzil i dzielil w zespole Greena.

Dzisiejsze mecze przebiegaly zgodnie z oczekiwaniami jedynie porazka Nalevatora z Dziecmi Zeusa mogla sie okazac mala niespodzianka ale to mala bo po Nalevatorze mozna sie spodziewac wszystkiego:P Takze Samorzad, Straz, Green i Bapex wygrali swoje mecze :P

Pozdro i komentujcie :D

Offline WieszOCoChodzi

« Odpowiedź #41 dnia: 21 ſtyczeń, 2008, 23:10:13 »
Majkel dzisiaj rzadzil i dzielil.Pozniej niesiony naszym dopingiem pokazal nam nawet sztuczke techniczna...podawal odbieral strzelal czego chciec wiecej...Ogolnie calkiem dobra kolejka

Offline Manager_of_BAPEX

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #42 dnia: 21 ſtyczeń, 2008, 23:30:36 »
Krzemyk jedna super brame strzelil :) Ale ogolnie znow zagralismy fajnie zespolowo !! Ucinam od razu temat o niestrzelonej bramce w moim wykonianiu !! Bylo minelo :P Za tydzien mecz z Niwiskami i tam jedna brama jest mojA :D

Offline WieszOCoChodzi

« Odpowiedź #43 dnia: 21 ſtyczeń, 2008, 23:37:02 »
Nie przejmuj sie Filip kazdemu sie zdarza...ja cos o tym wiem  ;D

Offline majke(L)

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #44 dnia: 22 ſtyczeń, 2008, 01:03:15 »
widze ze nalewator mobilizuje mnie do lepszej gry:))::):)):):):):):)panowie forma przyjdzie na mecz z wami :):)
a moim zdaniem najladniejsza bramke strzelil dzis filip:)): nie dam ci spokoju przez jakis czas:):)
rozczarowaly mnie nalewki a zwlaszcza stefan ( chyba cos wciagal przed meczem) a tak pozatym wszystko zgodnie z planem :)):
kolejka troche slaba za tydzien bedzie ciekawie:)
to my czynimy zło (L)