Autor Wątek: Sylwester 2007  (Przeczytany 2990 razy)

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
Sylwester 2007
« dnia: 01 ſtyczeń, 2007, 16:37:08 »
Może ktoś z Was spędził nowy rok pod pajęczańskim ratuszem? Jeśli tak piszcie swoje opinie! Jak Wam się impreze podobała, czy było lepiej niż rok temu, jak fajerwerski w tym roku etc...

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
Odp: Sylwester 2007
« Odpowiedź #1 dnia: 01 ſtyczeń, 2007, 16:50:21 »
co do fajerwerków to nie mogę sie wypowiedzieć bo nie zdążyłem dotrzeć na miejsce;)
wg mnie było mało ludzi w porównaniu do lat poprzednich ale to może ze względu na niezbym sprzyjającą pogodę. ogólnie nie było najgorzej;)

Offline Matek

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 01 ſtyczeń, 2007, 17:43:47 »
Ja siedziałem w domu, ale później poszedłem się przejść pod ratusz i nawet podobało mi się. Atmosfera luzik i odziwo było dużo ludzi. Widocznie dla pajęczaków taka pogoda jaka była nie jest straszna. Co do sztucznych ogni, to najbardziej podobały mi się te, które straż wystrzeliwała. Tylko że troche za mało ich było (znaczy, może było więcej, a nie widziałem). Czyli ogólnie sylwek był spoko :)

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: 02 ſtyczeń, 2007, 09:53:53 »
Jak dla mnie było spoko, fajerwerki wystrzeliwane były trochę na raty, ale było ich dużo i w ogóle git.  Nie kojarzę za bardzo co i przez kogo było grane, ale bawiło się sporo ludzi (choć i tak większość tkwiła w tłumie) w tym i ja ;) Ogólnie impreza OK :) Ale i tak najbardziej podobał mi się sylwek na chacie przed i po ratuszu ;D impreza do rana :D poszedłem spać (a raczej usnąłem w fotelu ;D) o 7:30 a wstałem o 9:30 (obudził nas telefon z domu do kumpla >:() ale nawet się wyspałem ;) i wszystko było by wspaniale gdyby nie ten kac i sprzątanie chaty przed powrotem starych :-\
« Ostatnia zmiana: 02 ſtyczeń, 2007, 09:56:26 wysłana przez Nagellan »

Offline _WIDZEW_

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 04 ſtyczeń, 2007, 17:40:01 »
Miałem tą okazje spędzić tego sylwestra pod Pajęczańskim ratuszem i niestety jakoś mi się nie podobało. Fajerwerki to była jakaś żenada w ogóle w tym roku się o to nie postarali. Ludzi pod ratuszem było jak na lekarstwo a o godzinie 2:30 impreza się skończyła bo była żałosna. Większość moich znajomych też tak właśnie myśli ale to zależy od gustu i jak ktoś ma odmienne zdanie to jego zdanie też trzeba uszanować.

Hayat

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 04 ſtyczeń, 2007, 20:27:21 »
Ja tam żadnych fajerwerków nie pamiętam  ;D W ogóle mało co pamiętam, ale nawet nie myślałam, że pod ratuszem będzie tak fajnie...

Offline Luter

• Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #6 dnia: 05 ſtyczeń, 2007, 22:45:09 »
W tym roku miasto nie postaralo sie o fajne fajerwerki ktore byly jeszcze wystrzeliwane z dziwnymi przerwami. Powiem krotko "Bylem, zobaczylem i sie nie zachwycilem" :P

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 22:23:57 »
E tam mam filmik i nawet fajne petardki byly.
Luter musisz malo pamietac z sylwka!!

Offline Luter

• Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #8 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:10:42 »
Pamietam i na 100% w poprzednich latach byly lepsze fajerwerki ;D

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #9 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:38:12 »
Fajerwerki moim zdaniem nie różniły się zbytnio od tych w poprzednich latach. Ale i tak nie przywiązywałem do nich zbytnio uwagi. ale jak ktoś idzie na imprezę z założeniem że będzie lipa to wiadomo że nie może mu się podobać :-\ kto chciał na pewno się wybawił, a jak nie to tylko jego wina a nie miasta. w skali szkolnej całą noc sylwestrową oceniam na 5 (tylko 5 bo za rok ma być 6 ;D) podobało mi się

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 12:23:48 »
racja ja tam sie wybawielm :):):) chata troche zdemolowana ale jest dobrze

Hayat

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 08 ſtyczeń, 2007, 15:05:45 »
racja ja tam sie wybawielm :):):) chata troche zdemolowana ale jest dobrze

Mi też się podobało pod ratuszem, dżampreza miała to "wewnętrzne ŁaŁ" ;D Zabawa była przednia :) i ludzie też :D  (tylko tych fajerwerków nie pamiętam ;/) a co sie stało z moim domem, to wolę nie pisać... ktoś mnie tu rozumie, hehehe hahaha hihihi

Offline cassanova

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 09 ſtyczeń, 2007, 15:02:11 »
A ja ciągle wspominam fantastycznego sylwka z zakopca  :)... Jakiś koleś wszedł na Giewont i wystrzelił z niego fajerwerki :D... Niezapomniana zabawa z ludźmi z czewy :)...
,,Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co się trafi"...

Forest Gump

Offline Martusia_Pno:]

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 11 ſtyczeń, 2007, 22:46:06 »
Pod ratuszem byłam na h 00.00 i powiem wam, iż był mało ludzi. Z tego co apmiętam z poprzednich lat zawsze były tłumy, a wtym nie...Nie mniej jednak nie zmienia to faktu, iż atmosferka była miodzio i pozytywnie zakręceni ludzie dopisali. Muzyka jak zwykle z płyt, ale bawiącym się to nie przeszkadzało, więc git :] fajerwerki...nie widziałam całych, but wydaje mi się, że było ich mniej niż zwykle...ogólnie byłam do końca pod ratuszem i było cakiem pozytywnie...co robiłam dalej nie powiem:P