Autor Wątek: Zasypują!  (Przeczytany 1259 razy)

Offline Prząśniczka

• Nowy użytkownik
  • *
Zasypują!
« dnia: 27 Kwiecień, 2008, 18:31:06 »
Czy ktoś mi może wyjaśnić, co się niby dzieje nad Ługiem?! Dlaczego jezioro jest zasypywane i co ma tam powstać? Rada dla władz miasta - proponuję przeprowadzić referendum wśród mieszkańcow, czy takie zmiany ich w ogóle radują i czy są pożądane. Ja osobiście mam dość kolejnych parkingów, fontann, marketów, pomników papieży etc.

Pajęczno przestaje być miastem mojej młodości.
« Ostatnia zmiana: 27 Kwiecień, 2008, 19:24:27 wysłana przez Prząśniczka »

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
Odp: Zasypują!
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Kwiecień, 2008, 23:04:56 »
Trzeba iść do przodu, Pajęczno nigdy nie będzie takie jak było 10 lat temu. Co do zasypania to chyba nie ma czego żałować, tam zawsze był syf i brudna woda. Tak samo było z tym zbiornikiem wodnym  koło cmentarza - nieużyteczny, tylko zajmował miejsce i odstraszał swoim wyglądem. Teraz tam jest parking - zdecydowanie użyteczniejszy niż brudna woda. A miejsce po tamtym stawiku można przecież jakoś zagospodarować...

Offline fiver

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Maj, 2008, 23:30:28 »
Prząśniczka: musisz wiedzieć taką rzecz że pajęczno sie będzie powiękaszć,unowoczesniać modernizowane będą  obiekty itp,itd czy tego chcesz czy nie bo nie żyjemy w twoich czasach młodości w których nic niebyło natomiast w pajęcznie mogły by powstać jakieś FABRYKI ,ZAKŁADY ,PRZETWÓRNIE  jeśli wspominasz o referendum możesz być przekonana że zdecydowana większość mieszkańców będzie za rozbudową tego miasta Chi: masz racje trzeba iść do przodu a tereny trzeba umiejętnie zagospodarować

Offline Magiczna

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Kwiecień, 2009, 15:22:18 »
właśnie o to chodzi żeby to zrobić umiejętnie, tak aby mieszkańcom  żyło się wygodniej......

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Kwiecień, 2011, 08:23:40 »
No i w pizdu, pozacypywali :) teraz przynajmniej jest gdzie browar chlać...

i teraz pytanie: czy jeśli siedzimy sobie i pijemy kulturalnie piwo na nowych budkach to policja może nam wlepić mandat?