Autor Wątek: ODWOŁANIE BURMISTRZA DZIAŁOSZYNA!  (Przeczytany 237 razy)

Offline abc1987

• Użytkownik
  • **
ODWOŁANIE BURMISTRZA DZIAŁOSZYNA!
« dnia: 18 Grudzień, 2011, 22:37:05 »
Witam.Razem z kolegą podjęliśmy wszelkie działania dążące do zmiany burmistrza w Działoszynie.Po świętach ruszamy z akcją.Potrzeba zebrać 1000 podpisów.Potrzebujemy pilnie ludzi do zbierania podpisów!Chętnych proszę o zgłaszanie sie!

Jeden wykrzynik wystarczy.... Marek_91
« Ostatnia zmiana: 18 Grudzień, 2011, 23:13:52 wysłana przez Marek_91 »

Offline Marek_91

• Moderator Globalny
  • Zaawansowany użytkownik
Odp: ODWOŁANIE BURMISTRZA DZIAŁOSZYNA!
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Grudzień, 2011, 23:15:07 »
A czym zawinił?

ave

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Grudzień, 2011, 22:06:43 »
a co za to dostaniecie !

Offline abc1987

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Grudzień, 2011, 13:24:07 »
Będzie spokój.Obecny burmistrz wycofuje wszystkie dotacje,nie chciał zorganizować sylwestra,dla młodzieży nic nie robi i lepiej żeby nie zajmował sie przyszłorocznymi Dniami Działoszyna bo już poprzednie doprowadził do kompletniej klęski!!!!

Offline djmireq

• Nowy użytkownik
  • *
  • www.naszpowiat.com.pl
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Grudzień, 2011, 14:41:47 »
Ciekawe, bo nie wszyscy są tego samego zdania, co ty. I nie będzie spokój, tylko dalsze rządy tych, którzy nie umieją pogodzić się z przegraną.

ewcia

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Grudzień, 2011, 18:47:51 »
[CIACH].

Na przyszłość proszę grzeczniej po prostu! Pozdrawiam. Dytryk
« Ostatnia zmiana: 28 Grudzień, 2011, 08:48:50 wysłana przez Dytryk_z_Bern »

Obiektywny

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 21 ſtyczeń, 2012, 10:27:58 »
Będzie spokój.Obecny burmistrz wycofuje wszystkie dotacje,nie chciał zorganizować sylwestra,dla młodzieży nic nie robi i lepiej żeby nie zajmował sie przyszłorocznymi Dniami Działoszyna bo już poprzednie doprowadził do kompletniej klęski!!!!

Skończ waść, wstydu oszczędź. Co zrobił poprzedni burmistrz? Szmajzel, długi i burdel. Co robi ten? Musi wszystko odkręcać i sprzątać po tamtym 'znawcy i fachowcu'. Także lepiej idź się dowiedz u źródeł, jakie są działania Pana Burmistrza i czytaj mniej 'Echo Powiatu', bo nieźle tam głowy lasują.
Co do dni działoszyna, to co ci się w zeszłym roku nie odpowiadało? Że nie było w piątek 'zabawy'? Podziękuj poprzednikowi. Nie chciał sylwestra? Ja słyszałem inaczej. Wycofuje dotacje? To się najpierw dowiedz, przez kogo gmina traci swoje pieniądze, żeby zakończyć beznadziejne projekty zaczęte podczas poprzedniej kadencji. Niestety taki ktoś, jak poprzedni burmistrz nie powinien mieć już więcej do czynienia z polityką, samorządem i parlamentem.

Rysiek

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 05 Luty, 2012, 17:46:23 »
Poprzedni Burmistrz dla Działoszyna zrobił bardzo dużo.Może dlatego,że był dwie kadencje.Doprowadził "stary Działoszyn"do jakiegoś porządku.Jak było przedtem to chyba ludzie pamiętają.Plac Wolności,gimnazjum plus hala sportowa,piękny deptak i parkingi na osiedlu przy Piłsudskiego,przebudowa szkoły podstawowej nr2,hotel turystyczny,przystań kajakowa,park strażaka,osiedle "Wiatrakowa Góra.Trochę  tego jest.Najważniejsza inwestycja moim zdaniem to doprowadzenie do budowy ulicy Piłsudskiego w kierunku Pajęczna.Wtedy Działoszyn będzie O.K.Nie wiem czy władze gminy robią coś w tym kierunku.Mam nadzieję,że tak a nie tylko dzieleniem trzynastki nie wiadomo za co?Naprawdę mam takie odczucie,że ci pracownicy w gminie czy w powiecie nic nie robią.Niech mi ktoś napiszę co oni robią