Witam.Przechodząc nieraz koło miejsca gdzie dawniej był Wodniak,na te pustki tam i dookoła i te niepotrzebne lasy i zarośla ciagnace się chet chet daleko to aż żal na to patrzeć,odechciewa się wszystkiego

A ja mam pomysł na całkiem realny i możliwy do zrealizowania projekt.Otóż-zamiast tych ciagnących się lasów i łąk itp począwszy od okolic kotłowni i byłego Wodniaka aż chet chet daleko możnaby wszystko powycinać,spustoszyć,wykopać na całym obszarze wgłębienie,zalać to wszystko wodą,oczywiście wodą czystą,dookoła tego porobić plaże,przywieźć piasku znad morza,wysypać,porobić również pare małych barów w których możnaby było kupić coś do picia zjedzenia,zrobić również przystań z rowerkami wodnymi,motorówkami itd,oczywiście to już byłby mniejszy problem ponieważ nad taki zalew ściagnęłoby wielu ludzi którzy mają swoje sprzety wodne itd,również jeśli chodzi o bary.Myślę że to byłoby najlepsze zainwestowanie w ten cały sporawy teren,każdy byłby zadowolony,turyści by zjezdzali do nas,gmina by na tym również zarobiła i to spore pieniądze,koszty takiego projektu napewno by się zwróciły!!!Tak wygląda mój projekt-zainteresowanych proszę o opinie,a jesli ktoś chciałby porozmawiać o moim projekcie dość poważnie to piszcie na numer gadu-7947176 lub dzwońcie pod numer-661851985!!!!!Chciałbym jeszcze dodać iż zrealizowanie takiego projektu będzie najlepszym wypromowaniem naszej gminy!!!!!