|
WieszOCoChodzi
|
 |
« : 31 Październik, 2008, 17:37:23 » |
|
Ktos cos wie konkretnie juz??? kiedy startuje czy startuje i ktore mecze sa sprzedane? A tak serio to pisac konkrety kto montuje jaki sklad itd Na salonach kraza plotki ze Nalevator bedzie w pelnej gotowosci  w troche odmienionym skladzie zapewne ale bedzie  no chyba ze nie bedzie halpinu ;] piszcie co wiecie o tym jakze prestizowym turnieju ;]
|
|
|
|
|
|
Halpin to nie rurki z kremem
|
|
|
|
Dytryk_z_Bern
|
 |
« Odpowiedz #1 : 01 Listopad, 2008, 08:19:14 » |
|
HeHe - zanosi się na kolejny "wątek rzekę" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fab
|
 |
« Odpowiedz #2 : 05 Listopad, 2008, 19:18:42 » |
|
Liga rusza podobno 14go listopada. Może być 16 drużyn, dlatego nie będzie 2 rund, ale tylko jedna (bez rewanżów).
Po kilku latach nieobecności do walki o Puchar Burmistrza w rozgrywkach HALPiNu włącza się zespół Amator. Kiedyś czołowy zespół, liczący się mocno do końca w walce o tytuł mistrzowski. Ciekawe jak powiedzie się w tym sezonie. Jednym z zawodników tego zespołu będę ja.
Gdy otrzymam więcej informacji to dam znać.
Aha, pozapisywało się dużo drużyn gimnazjalnych. Na spotkaniu organizacyjnym 80% uczestników stanowili 'małolaci', dlatego poziom zawodów może gwałtownie zmaleć i stać się ligą juniorską. Na szczęście planowane jest wprowadzenie ograniczenia ilości niepełnoletnich w drużynach, więc 'przedszkola' nie będzie - przynajmniej nie powinno być.
|
|
|
|
|
|
nie po to to robię by mnie wielbiły tłumy, znam setki innych powodów do dumy PORTFOLIO FOTOGRAFICZNE! www.wolny.art.plzapraszam
|
|
|
|
WieszOCoChodzi
|
 |
« Odpowiedz #3 : 05 Listopad, 2008, 19:32:20 » |
|
No to juz jakies info...Nie wiesz Fab moze czy Halpin sie bedzie odbywal tak jak rok temu Sroda Piatek czy jak to tam bylo czy moze tylko w weekend? 16 zespolow to sporo fakt ale mogli by i tak zrobic mecz i rewanz bo jedna runda to troche lipa...no i te wiesci co do malolatow...zeby nie bylo chujufki...Stefan byl na zebraniu? :PP A z tych starszych ekip lepszych kto bedzie na bank?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fab
|
 |
« Odpowiedz #4 : 06 Listopad, 2008, 21:52:09 » |
|
Ma być Green na 95%, Makowiska, Kiełczygłów, Dworszowice Pakoszowe, no i Amator.
Co do terminu, podobno mają mecze być piątek i sobota. Ale to wstępny projekt, więc trudno mi coś powiedzieć dokładniej na tą chwilę. Tomek P. ma dzwonić z informacjami, więc jak się coś dowiem, to napiszę.
Bless!
|
|
|
|
|
|
nie po to to robię by mnie wielbiły tłumy, znam setki innych powodów do dumy PORTFOLIO FOTOGRAFICZNE! www.wolny.art.plzapraszam
|
|
|
majkel
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #5 : 07 Listopad, 2008, 23:11:12 » |
|
kolego nie na 95% a na 100% my co roku gramy a mecze nie w piatki a w soboty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fab
|
 |
« Odpowiedz #6 : 07 Listopad, 2008, 23:18:05 » |
|
Nie byłem do końca pewny, więc nie chciałem gwarantować  Słyszałem, że piątek/sobota lub piątek+sobota, póki co to nic pewnego, trzeba czekać na info od najwyższego. A tutaj taki filmik przygotowujący mentalnie do futsalowych zawodów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patryk005
|
 |
« Odpowiedz #7 : 08 Listopad, 2008, 06:09:48 » |
|
Sorry że to powiem FAb , ale podniecasz się że grasz w tym halpinie jak mało kto 
|
|
|
|
|
|
Bramka jest Bogiem , Mecz Nałogiem , Chwyt Podstawą , Parada Zabawą 
|
|
|
|
Fab
|
 |
« Odpowiedz #8 : 08 Listopad, 2008, 11:45:23 » |
|
Sorry że to powiem FAb , ale podniecasz się że grasz w tym halpinie jak mało kto Co? sorry, że to powiem, ale chyba zazdrościsz bo nie masz z kim zagrać... po prostu piszę to co wiem nt Halpinu, nic więcej, nie wiem gdzie tu widzisz podniecanie się. Chyba ze masz chłopok zachwiane pojęcie o świecie... ^^
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 08 Listopad, 2008, 11:47:13 wysłane przez Fab »
|
|
|
|
|
|
WieszOCoChodzi
|
 |
« Odpowiedz #9 : 11 Listopad, 2008, 01:42:27 » |
|
Lejta sie...Nie zasmiecac tematu.Patryk chcesz sie rozwodzic nad tematem podniet i innych uczuc psychofizycznych to sobie zaloz o tym temat.To jest temat o Halpinie nie masz nic ciekawego do dodania zwlaszcza gdy jest rozmowa w fazie kto co wie i konkrety to nie pisz. Z tego co sie dzisiaj dowiedzialem to Nalevator gra 1 mecz z Altanką ktora tworza chlopaki z dzialek.I z tego co sie dowiedzialem Dzawa u nas broni.Jesli by to kogos interesowalo  Mysle ze mamy mocniejszy sklad niz rok temu i nie bedziemy juz tak glupio tracic punktow.Do zoba w sobote 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majkel
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #10 : 11 Listopad, 2008, 15:11:38 » |
|
nieskromnie zaznacze ze wtym sezonie green znacznie sie wzmocnil jarek kurzynoga( bapex) marcin popiel ( samorzad) andrzej beczkowski -bez klubu:))       ):
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WieszOCoChodzi
|
 |
« Odpowiedz #11 : 11 Listopad, 2008, 17:20:02 » |
|
Serio Majkel czy wkrecasz....Łeee no to jak nie sciemniasz (choc cos podejrzane) to miazga  bedzie dobry meczyk z wami w takim razie...jest gdzies terminarz albo wie ktos juz w jakich dniach tygodnia sie beda odbywac mecze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patryk005
|
 |
« Odpowiedz #12 : 11 Listopad, 2008, 19:24:17 » |
|
To czyli w końcu kiedy zaczyna się halpin i o której ??
|
|
|
|
|
|
Bramka jest Bogiem , Mecz Nałogiem , Chwyt Podstawą , Parada Zabawą 
|
|
|
|
WieszOCoChodzi
|
 |
« Odpowiedz #13 : 11 Listopad, 2008, 19:53:20 » |
|
o 16 w sobote czy jakos w ten desen cos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fab
|
 |
« Odpowiedz #14 : 13 Listopad, 2008, 16:37:21 » |
|
Jaro do Bapexu? Słyszałem, że Zawisza ma nie grać? Ja mam 3-5 meczy z głowy - złamana kość śródstopia ;p Mam nadzieję że zagram i z Greenem i Nalewatorem. Amator - Niwiska - taki będzie pierwszy mecz mojej drużyny (Amatora ^^ ). Szykują się niezłe zawody, lepsze niż rok temu, choć z większą liczbą młodszych drużyn. Czekamy z niecierpliwością 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|