właściwie to pub czy klub? nie znam się

ogólnie to dzisiaj było otwarcie i byłem pozytywnie zaskoczony. są dwie sale, jedna "jadalna" na której można palić i druga przeznaczona głównie do zabawy, nie można na niej palić, jest sporo stolików i dużo miejsca do zabawy. nagłośnienie konkretne, na ścianie widziałem też zajebiaszczy telewizor. ogólnie to wydaje mi się że właśnie takiej miejscówki potrzebowało Pajęczno. żeby zobaczyć jak to wygląda najlepiej po prostu tam się przejść
co do samego otwarcia - mimo że miejsca jest na prawdę sporo część ludzi nie miało gdzie siedzieć, po prostu frekwencja dopisała, w końcu było to chyba największe wydarzenie od dłuższego czasu

barmani robili co mogli i ogólnie to ledwo wyrabiali, koło 22 był pokaz jakiegoś tam tańca, całkiem pozytywnie to wyszło. muzę puszczał DJ, leciała typowo taneczna, techniawa, trochę disco. nie wiem jak ludzie się bawili bo z ekipą wyszliśmy wcześniej, troszkę za głośno było a chcieliśmy pogadać. miał też miejsce mały wypadek, ktoś poślizgnął się, upadł i zemdlał. od razu zrobiło się spore zamieszanie - zupełnie niepotrzebnie, były dwa policyjne wozy i karetka... no i impreza trwa dalej.
warto jeszcze zwrócić uwagę na menu - wiele potraw (kuchnia polska), pełno drinków - ogólnie jest bogato. ceny nie są zbytnio wygórowane. i szef całkiem spoko, miałem okazje zamienić dwa słowa. mówił że będzie karaoke w czwartki, w pozostałe dni na pewno też coś wymyślą
no i koniec relacji