Forum powiatu pajęczańskiego

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
07 Wrzesień, 2010, 10:51:14

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Elektronia - nowy pub  (Przeczytany 1275 razy)
Chi
Moderator Globalny
Zaawansowany użytkownik

« : 14 Luty, 2009, 01:08:13 »

właściwie to pub czy klub? nie znam się Mrugnięcie ogólnie to dzisiaj było otwarcie i byłem pozytywnie zaskoczony. są dwie sale, jedna "jadalna" na której można palić i druga przeznaczona głównie do zabawy, nie można na niej palić, jest sporo stolików i dużo miejsca do zabawy. nagłośnienie konkretne, na ścianie widziałem też zajebiaszczy telewizor. ogólnie to wydaje mi się że właśnie takiej miejscówki potrzebowało Pajęczno. żeby zobaczyć jak to wygląda najlepiej po prostu tam się przejść

co do samego otwarcia - mimo że miejsca jest na prawdę sporo część ludzi nie miało gdzie siedzieć, po prostu frekwencja dopisała, w końcu było to chyba największe wydarzenie od dłuższego czasu Uśmiech barmani robili co mogli i ogólnie to ledwo wyrabiali, koło 22 był pokaz jakiegoś tam tańca, całkiem pozytywnie to wyszło. muzę puszczał DJ, leciała typowo taneczna, techniawa, trochę disco. nie wiem jak ludzie się bawili bo z ekipą wyszliśmy wcześniej, troszkę za głośno było a chcieliśmy pogadać. miał też miejsce mały wypadek, ktoś poślizgnął się, upadł i zemdlał. od razu zrobiło się spore zamieszanie - zupełnie niepotrzebnie, były dwa policyjne wozy i karetka... no i impreza trwa dalej.

warto jeszcze zwrócić uwagę na menu - wiele potraw (kuchnia polska), pełno drinków - ogólnie jest bogato. ceny nie są zbytnio wygórowane. i szef całkiem spoko, miałem okazje zamienić dwa słowa. mówił że będzie karaoke w czwartki, w pozostałe dni na pewno też coś wymyślą

no i koniec relacji Język
WieszOCoChodzi
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #1 : 15 Luty, 2009, 21:45:41 »

miał też miejsce mały wypadek, ktoś poślizgnął się, upadł i zemdlał. od razu zrobiło się spore zamieszanie - zupełnie niepotrzebnie, były dwa policyjne wozy i karetka... no i impreza trwa dalej.

wlasnie tego w ludziach nie rozumiem...czy ogladanie krwi jest ciekawsze od picia piwa albo tanczenia???je.bane hieny cmentarne  Uśmiech bawcie sie ludzie w nowym "klubie" i cieszcie sie zyciem...swoim ;]

a co do tej elektrowni to wiecej sie spodziewalem...myslalem ze beda jakies loze jakis wydzielony parkiet i rozne klimaty muzyczne....no ale coz niech juz bedzie to co jest

Halpin to nie rurki z kremem
Chi
Moderator Globalny
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #2 : 16 Luty, 2009, 02:43:54 »

dopiero się rozkręcają, jak inwestycja wypali to może z czasem pojawią się loże a co do klimatów muzycznych to też mocno liczę na to, że będą mocno zróżnicowane
Kamil Pach
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : 16 Luty, 2009, 22:27:24 »

Czy do tej relacji można dodać adres, żeby po powrocie można było wiedzieć gdzieś szukać nowej rozrywki?
Chi
Moderator Globalny
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #4 : 16 Luty, 2009, 23:17:10 »

ooo, kogo to na forum przywiało Mrugnięcie

a ulica to chyba Świerczewskiego, tam przedtem był kebab
dox
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : 03 Marzec, 2009, 22:52:21 »

W Pajęcznie został otwartynowy lokal - Elektrownia. Myślałem, że będzie to lokal wyjątkowy, inny niż wszystkie, przynajmniej tak obiecywał właściciel na łamach prasy, w ulotkach, przez megafon. I co??? I nic.Lokal przypomina bar mleczny, stołówkę z czasów PRL wtrochę lepszej wersji, bez klimatu. Biorąc pod uwagę standard lokalu ceny mocno elektryzują - wysokie. Personel trochę zagubiony, zakręcony. Właściciel arogancki i wulgarny. Reasumując - rozczarowanie.
WieszOCoChodzi
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #6 : 05 Marzec, 2009, 19:48:37 »

Właściciel arogancki i wulgarny.

Nie wiem co tam miales z nim za osobiste przejscia ale jak dla mnie to jest raczej wyrozumialy  Uśmiech
Co do reszty posta musze sie zgodzic...

Zbyszek
Użytkownik
**

« Odpowiedz #7 : 06 Marzec, 2009, 12:12:17 »

A to nie ma tam dyskotek co sobote i karaoke w czwartek?Co????Uuuuu to dno totalne,a myślałem że chociaż będzie tam można sie na dyske wybrać
WieszOCoChodzi
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #8 : 06 Marzec, 2009, 18:51:45 »

Jest cos takiego tylko trzeba rozroznic co to jest klub dyskoteka a troche miejsca do tanczenia zaraz kolo stolikow na tej samej sali...Klub to nie jest...poki co to najwyzej "klub".

Stachu
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #9 : 10 Styczeń, 2010, 19:07:23 »

Zbyszek jakie dyskoteki !!
Proszę nie mów tak ;P
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Rząśnia Strona Nieoficjalna Serwis Internetowy Działoszyna i Okolic
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2005, Simple Machines LLC

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM