VDP
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #15 : 05 Październik, 2009, 16:08:13 » |
|
witaj zbyszku odczytałem wiadomośc na piv , powiem ci że Virtus De Pax napewno by zagrało tylko to zawsze my organizujemy cały sprzęt , przody wzmacniacze gary , słuchaj chcesz zorganizować cośto śmiało jedz do włściciela Kuzni jak powiedział marek porozmawiasz ustalisz co chcesz nop a pożniej musisz łatwić przody pod wokal czyli stacie z gminą wiec jak chcesz sie coś zapytać to pisz śmiało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zbyszek
|
 |
« Odpowiedz #16 : 07 Październik, 2009, 12:40:30 » |
|
Moge jechać porozmawiać tylko miło by było gdybyście sie zajęli właśnie nagłośnieniem bo ja niestety nie mam takich wtyków by załatwić nagłośnienie gary czy coś innego.Jest kwestia nagłośnienia,tzn.mój kuzyn ze swoim kolegą zajmują sie nagłaśnianiem ale to by było płatne,bo raczej za darmo nie nagłośnią tego niestety.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek_91
|
 |
« Odpowiedz #17 : 07 Październik, 2009, 13:41:52 » |
|
Hmm nie jestem pewien, ale może kolesie z domu kultury by coś mogli pomóc. W pnie jak jest biblioteka miejska to tam na dole możesz spytać.
Tylko wtedy to musiałby mieć charakter jakiś "kultularno-społeczny" mi się zdaje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VDP
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #18 : 07 Październik, 2009, 18:33:39 » |
|
widzisz drogi zbyszku , to polega na tym że 1 załatwianie nagłośnienia - popieram ciężko ale jak pojdziesz do kina lub miejskiej biblioteki to możesz załatwić ,2 gary - z tym zawsze jest problem ,bo to polega na tym zbyszku że jak chcemy zagrac w pajęcznie to zawsze my musimy wszystko załatwić ostatnio graliśmy koncert z Pneumonią wszysko ok , chłopaki przyjechali na gotowe , ale my nie zawsze musimy chcieć organizować komuś koncert , wieć podsumuje to że jeśli chcecie zagrać albo chcesz zorganizować koncert to powiem ci że musisz zacząć działać i nie patrzeć na nas masz namiary na nagłośnienie a z perkusją to każy na swojej tak wychodzi najlepiej , i tylko nie odbieraj jakoś negatywnie tej wiadomości tylko uświadamia cię nie nie jest tak łatwo zorganizować przody, ale jak to się mówi wszystko da sie zatwić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VDP
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #19 : 07 Październik, 2009, 18:37:39 » |
|
a i jeszcze jedno zbyszku my tez nie mamy dobrego kontaktu z domem kultury wiec też musieliśmy przedzierać sie przez jakieś problemy związane z organizowaniem nagłośnienia, ale jak wcześniej pisałem to da sie załatwić , pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zbyszek
|
 |
« Odpowiedz #20 : 08 Październik, 2009, 11:03:27 » |
|
Hmmm tak poczytałem i rzeczywiście łatwo nie jest zorganizować takiego wieczoru koncertowego.Tak myśle czy by któraś kapela nie miała przodów,choć wiadomo tanie nie są by je zakupić.Co do perkusji to racja każdy woli na swojej więc każdy by wziął swoją.Piece itd też każdy swoje.Tylko właśnie te przody są problemem.No jednym słowem chciałoby sie ale z drugiej strony zawsze są jakieś problemy.No chyba że jakoś wspólnymi siłami coś zdziałamy???Wkońcu im więcej osób tym lepiej:)Aha i jeszcze jedna kwestia.To wszystko oczywiście odbyć by sie musiało w pomieszczeniu bo niestety teraz wieczorami idzie zmarznąć na dworze.Miałem tą nieprzyjemność grania przy dość niskiej temperaturze na dworze przy Kuźni,a grałem na perkusji w kapeli"Zielony Rozrzutnik" i ręce zamarzały więc przyjemne to nie było;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek_91
|
 |
« Odpowiedz #21 : 10 Październik, 2009, 13:19:00 » |
|
Hmm kuźnia jest trochę mała...
A jakby iść do elektrowni o taką imprezę zagadać? Im zależy na rozgłosie, może by sypnęli coś kasą:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dytryk_z_Bern
|
 |
« Odpowiedz #22 : 11 Październik, 2009, 07:08:33 » |
|
Pomysł ciekawy, ale ja trochę z innej beczki  To wspomniana "Elektrownia" cały czas istnieje? Bo w "loklanym gigancie prasowym" pojawiają się już chyba inne nazwy tego lokalu? Tak jakby to była już "tylko" restauracja...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek_91
|
 |
« Odpowiedz #23 : 11 Październik, 2009, 11:50:11 » |
|
Hmm cokolwiek by tam nie było można spytać...
Ale "gigant prasowy" nadal jest właścicielem tego przedsięwzięcia?
Coś tam jest, bo sporo koncertów blusowych tam było z tego co słyszałem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zbyszek
|
 |
« Odpowiedz #24 : 11 Październik, 2009, 13:07:09 » |
|
Hmmm w Elektrowni to by raczej nie sypneli kasą tylko jeszzce by im trzeba było zapłacić za wynajem lokalu dla potrzeb tych koncertów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dytryk_z_Bern
|
 |
« Odpowiedz #25 : 11 Październik, 2009, 14:07:11 » |
|
Hmmm, też myślę, że nie obyło by się bez opłat  Ale ww. "Elektrownia" zapowiadała się nieźle i chyba co nieco czasem się dzieje w tym miejscu, nie wiem w P-nie jestem raz na kilka miesięcy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek_91
|
 |
« Odpowiedz #26 : 11 Październik, 2009, 19:00:04 » |
|
Czy ja wiem, jakby wkręcić im gadkę, że to tym koncertem mogliby się za promować i koleś od kulis powiatów miałby o czy pisać w gazetce...
Albo w Lo pajęczańskim zrobić z okazji otwarcia """""nowej"""" sali (hali?) (tylko tam kasy by na pewno nie dali, ale miejscówka by była:D
Albo w sumie na silę w kuźni można by się upchnąć...
Jest jeszcze kino (do miejskiego ośrodka kultury trzeba by było zagadać)
Jest parę opcji, tylko trzeba zakombinować i ruszyć dupsko i zagadać:) Także komu się chce to załatwiać musi odbyć mały spacerek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chi
|
 |
« Odpowiedz #27 : 11 Październik, 2009, 19:42:54 » |
|
ja osobiście proponuję zaczekać do wiosny aż zostanie rozbudowana kuźnia - wtedy będzie świetna miejscówka i właścicielowi będzie na rękę żeby tam coś zagrało, ja mogę zagadać z ludźmi o sprzęt - jest w Pajęcznie jeden taki maniak który ma bardzo dużo sprzętu w piwnicy i za niezbyt wygórowaną cenę będzie mógł nam go użyczyć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek_91
|
 |
« Odpowiedz #28 : 11 Październik, 2009, 20:09:42 » |
|
Nie wiadomo czy się do wiosny dożyje^^
Ale znając życie, pewnie nic wcześniej nie będzie.
Zbyszek a jakie są nazwy tych zespołów co chcesz je sprowadzić tutaj?:>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zbyszek
|
 |
« Odpowiedz #29 : 12 Październik, 2009, 15:07:59 » |
|
W sumie nie taki głupi ten pomysł z "Elektrownią".Może rzeczywiście przy dobrej gadce dałoby sie załatwić.Co do zespołów no to ja mógłbym załatwić"Raginis" i "Paranoya",przy dorbych wiatrach może i udałoby mi sie namówić jeszcze jeden zespół,tylko musiałbym sie skontaktować z jedną osobą.A ja to bym proponował to wszystko na grudzień załatwić tak przed świętami.Co Wy na to???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|