|
los_cichos
|
 |
« : 04 Styczeń, 2007, 23:18:22 » |
|
WOŚP w tym roku zagra 14 stycznia, a wie ktoś co będzie się działo z tej okazji w naszym powiecie ?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 04 Styczeń, 2007, 23:39:50 wysłane przez Chi »
|
|
|
|
|
|
Chi
|
 |
« Odpowiedz #1 : 04 Styczeń, 2007, 23:24:06 » |
|
WOŚP w tym roku zagra 14 stycznia, a wie ktoś co będzie się działo z tej okazji w naszym powiecie? Z tego co się dzisiaj dowiedziałem - w Pajęcznie NIC się nie będzie działo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nagellan
|
 |
« Odpowiedz #2 : 04 Styczeń, 2007, 23:25:59 » |
|
Jak to NIC!! tak kompletnie nic  czy tylko nic ciekawego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chi
|
 |
« Odpowiedz #3 : 04 Styczeń, 2007, 23:28:45 » |
|
Co roku było organizowane coś na hali a w tym roku ma tego po prostu nie być... jutro postaram się dowiedzieć więcej. Będą tylko chodzili z puszkami po Pajęcznie i zbierali kase.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nagellan
|
 |
« Odpowiedz #4 : 04 Styczeń, 2007, 23:31:10 » |
|
Obyś się mylił  straszna lipa by to była
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
los_cichos
|
 |
« Odpowiedz #5 : 04 Styczeń, 2007, 23:35:09 » |
|
A może w Działoszynie będzie się coś dziać ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chi
|
 |
« Odpowiedz #6 : 04 Styczeń, 2007, 23:41:45 » |
|
O Działoszynie nic nie wiem, nie mój region...
PS: pociąłem temat - tutaj piszemy o WOŚP'ie w naszym powiecie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nagellan
|
 |
« Odpowiedz #7 : 04 Styczeń, 2007, 23:47:38 » |
|
No i przenieśli mi temat  myślałem o tej imprezie jako o ogólnokrajowej więc dałem do Polska-Świat  ale skoro ktoś już zaczął o powiecie więc niech zostanie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joel
|
 |
« Odpowiedz #8 : 05 Styczeń, 2007, 12:20:57 » |
|
Troche szkoda tocoroczna tradycja..  ale z tego co wiem to chyba coś będzie bo dziś do mnie dzwoniono czy Populacja by zagrała, więc coś majstrują 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artos
|
 |
« Odpowiedz #9 : 05 Styczeń, 2007, 13:07:55 » |
|
Nieno, niemozliwe zeby Dareczek, burmistrz nasz, nie pomogl w organizacji jakiegos koncerciku WOSP w Pnie  W to nie uwierze! Na pewno cos bedzie, tylko wlasnie jakos tak cicho przed tegoroczna zbiorka.... Ale nikt sie nie chwali jak to jest w sasiednich gminach... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Matek
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #10 : 05 Styczeń, 2007, 15:21:36 » |
|
Tak to prawda, że na hali nic nie będzie. Poprostu nie ma się kto tym zająć. A co do dareczka to organizacja WOŚP'u w Pajęcznie należy do Stowarzyszenia Rozwoju Ziemi Pajęczańskiej a nie do gminy. Gmina wogóle w tym palcy nie macza.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 05 Styczeń, 2007, 15:24:19 wysłane przez Matek »
|
|
|
|
|
|
Chi
|
 |
« Odpowiedz #11 : 05 Styczeń, 2007, 17:14:16 » |
|
Oficjalna informacja jest taka, że na hali nic nie będzie. Organizacją zajmie się natomiast Samorząd Uczniowski z LO. Impreza odbędzie się na sali gimnastycznej przy Zespole Szkół i ograniczy się do koncertów. Napisze jak będę znał więcej szczegółów... No i przenieśli mi temat Duży uśmiech myślałem o tej imprezie jako o ogólnokrajowej więc dałem do Polska-Świat Niezdecydowany ale skoro ktoś już zaczął o powiecie więc niech zostanie Mrugnięcie Temat nie jest przeniesiony tylko pocięty - to co dotyczy WOŚP'u w powiecie będzie tutaj, o akcji ogólnokrajowej zostaje tam gdzie było.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nagellan
|
 |
« Odpowiedz #12 : 05 Styczeń, 2007, 17:24:05 » |
|
Stowarzyszenie, burmistrz, gmina czy sam Owsiak... co to za różnica  trochę by głupio było gdyby faktycznie nic się nie odbyło  Ale do zbiórki został jeszcze ponad tydzień więc poczekajmy może pojawią się jakieś newsy :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Matek
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #13 : 05 Styczeń, 2007, 17:35:13 » |
|
Newsy raczej się już nie pojawią. Na stowarzyszenie ma co liczyć (wiem bo mam bliskie kontakty z nim) i na gmine też już raczej nie ma co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaG
|
 |
« Odpowiedz #14 : 05 Styczeń, 2007, 19:50:52 » |
|
A może w Działoszynie będzie się coś dziać ??
W Działoszynie będzię się coś dziać, jak w ubiegłym roku  Nic szczególnego nie wiem, nie słyszałem o żadnych atrakcjach czy kapelach. Można na pewno spodziewać się "LDFu" oraz naszej działoszyńskiej "Paranoi", która dała dzisiaj niezły koncert w Domu Kultury  Więcej na dzialoszyn.com.pl Jeżeli czegoś więcej się dowiem, to napiszę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|