Forum powiatu pajęczańskiego

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
06 Wrzesień, 2010, 02:28:05

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy w powiecie  (Przeczytany 5988 razy)
Joel
Administrator
Użytkownik

« Odpowiedz #30 : 11 Styczeń, 2007, 22:17:18 »

No trochę szkoda dzięki pracy Chi na rzecz tego koncertu coś sie odbędzie i to jest wazne szkoda by było żeby nie było żadnego koncertu. Zapraszamy wszystkich Uśmiech

Martusia_Pno:]
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #31 : 11 Styczeń, 2007, 22:38:46 »

Ej tak się zastanawiam...ale myślę, że już troche za późno pomyślałam...bo mogła tez u nas PARANOJA (dla niewtajemniczonych zespol w składzie luidzie z Trw i Dzyna) zagrac Chichot ale teraz to już chyba się nie da tego zorganizować :/
phobia
Użytkownik
**

« Odpowiedz #32 : 13 Styczeń, 2007, 12:03:44 »

Było fajnie tylko znów publiczność nie dopisała... i szkoda, że nie dało się namówić więcej zespołów.

lepiej się nie odzywać i udawać głupiego niż się odezwać i rozwiać wszystkie wątpliwości...
Chi
Moderator Globalny
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #33 : 13 Styczeń, 2007, 13:11:30 »

No i wykrakaliście... Ludzi było strasznie mało... Ten koncert będzie dla mnie nauczką, że nie opłaca się robić takich koncertów na sali (jest za duża i nawet jeśli przyjdzie 50 osób wydaje się, że jest ich dwa razy mniej), nie ma sensu robić koncertu na którym grają same zespoły z regionu (wszyscy znają ich repertuary na pamięć) i nie ma sensu organizowanie koncertu w tydzień bo to jednak zbyt mało czasu...

No ale mimo wszystko koncert się odbył, kto chciał przyjść przyszedł, coś się działo i jakby nie było wpadło trochę kasy na fundację Jurka Owsiaka, licytacja była wzorowa...

Na koniec chce podziękować zespołom które zagrały za free - Track-Tat'owi, Populacji i Nowej Energii; majstrowi Stopie który czuwał nad sprzętem, dwóm Sebastianom - Bartczakowi i Modlińskiemu - za pomoc w organizacji i za to, że prowadzili koncerty; dyrekcji szkoły i nauczycielom - za wyrażenie zgody na organizację koncertu i za to, że zostali po lekcjach; mojemu tacie - za wożenie sprzętu, Artosowi - również za sprawy transportowe i wszystkim którzy mieli swój wkład w organizacji.

Impreza ta trochę mnie załamała ale cóż, trzeba uczyć się na błędach, mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej...

Hayat
Gość
« Odpowiedz #34 : 13 Styczeń, 2007, 23:53:24 »

Ja się nigdzie nie pokazywałam, bo nudno oglądać w kółko to samo - miałąm ochotę zobaczyć Track - Tat, ale tego, z domu mi się wychodzić nie chciało, bo picno było blee.

Trzymam kciuki w następnym roku! Chi i tak zasługujesz na pochwałę za siłę i chęci. I Ci, którzy okazali swoją pomoc w organizacji też.
Lesiu 666
Aktywny użytkownik

death fetish

« Odpowiedz #35 : 14 Styczeń, 2007, 06:52:33 »

Hmmm... przyszedłem po ósmej a tu już tylko ostatnie licytacje były. I przyznam troszkę żałosnie wyglądało licytowanie dla góra 20 kilku osób z czego wiekszość to uczniowie, a wiadomo, że tacy kasy zbyt wiele nie posiadają... A co do koncertów to słyszałęm od ludzi, że lipne były...

i would like to see most of the human beings killed off because they are unworthy of the gift of life
the art takes many forms, murder is but one of them
Dytryk_z_Bern
Administrator
Aktywny użytkownik

... w oczekiwaniu na sezon VII...

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #36 : 14 Styczeń, 2007, 06:57:49 »

Wiecie? Przynajmniej próbowaliście coś rozkręcić! Za to Wam duży plus! A na przyszłośc po prostu będziecie mądrzejsi Uśmiech Dzięki Wam (zespołom, organizatorom, licytującym itd.) nie jesteśmy "białą plamą"... szacunek!

Nagellan
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #37 : 14 Styczeń, 2007, 11:27:12 »

Też nie byłem, ale z tego co tutaj czytam to widzę że nie ma czego żałować. I szkoda tylko że dziś na hali nic nie będzie Niezdecydowany bo z tego co pamiętam to zawsze ciekawie nawet było. Ciekawe kto tak zawalił sprawę Złość
Anula
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #38 : 14 Styczeń, 2007, 13:54:42 »

No tak ... poza tym, że ludzi zbyt wiele nie było (szczegół, że liczna publika powinna być najważniejszym czynniikiem takiej imprezy) to nie było tak źle Chichot  Zawsze mogło być gorzej ...

Pajęczno, Pajęczno, Pajęczno ... w powiecie też znajduje się Działoszyn, gdzie również odbył się koncert, który zalliczam jak najbardziej do udanych. Występów gimnazjów, szkół podstawowych i przedszkoli nie było mi dane ujrzeć. Jedak widziałam zespoły LDF i Paranoja i to mi w zupełności wystraczy, by móc wyrazić swoją opinię. LDF - chyba nie muszę zbyt wiele pisać, pełen profesjonalizm - wiadoma sprawa. Natomiast Paranoja zaskoczyła mnie swym występem, zaskoczyła i to pozytywnie. Pamiętam ich zeszłoroczny występ, który jakoś nie specjalnie mnie poruszył, a dziś - dobra robota. Zatem widać, że poświęcany czas, starania, próby nie idą na marne ... A może to nowy gitarzysta sprawił, że nastąpiła taka zmiana? Chichot (piszę nowy, bo szczerze mówiąc nie wiem, od jak dawna jest z nimi w zespole, wiem tylko, że rok temu był inny i przyznaję, być może jestem opóźniona Chichot)
Co tu dużo pisać ... Gratulacje     
« Ostatnia zmiana: 15 Styczeń, 2007, 16:04:38 wysłane przez Anula » Zapisane

Wyczuć taką chwilę, w której kocha się życie..
Matek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #39 : 14 Styczeń, 2007, 22:15:19 »

Jeżeli chcecie wiedzieć to nasz powiat w tym roku zebrał ok 33tys. Jest to troche mniej niż w tamtym roku (przypomne że rok temu zebraliśmy 36tys), ale teraz nie było żadnej inprezy na hali. Więc jednym słowem jest dobrze
Joel
Administrator
Użytkownik

« Odpowiedz #40 : 15 Styczeń, 2007, 22:09:06 »

Jest w miarę mimo tego że w Pajęcznie licytacje były słabe to Sumka napewno pomocna Uśmiech

Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

Rząśnia Strona Nieoficjalna Serwis Internetowy Działoszyna i Okolic
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2005, Simple Machines LLC

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM