No tak ... poza tym, że ludzi zbyt wiele nie było (szczegół, że liczna publika powinna być najważniejszym czynniikiem takiej imprezy) to nie było tak źle

Zawsze mogło być gorzej ...
Pajęczno, Pajęczno, Pajęczno ... w powiecie też znajduje się Działoszyn, gdzie również odbył się koncert, który zalliczam jak najbardziej do udanych. Występów gimnazjów, szkół podstawowych i przedszkoli nie było mi dane ujrzeć. Jedak widziałam zespoły LDF i Paranoja i to mi w zupełności wystraczy, by móc wyrazić swoją opinię. LDF - chyba nie muszę zbyt wiele pisać, pełen profesjonalizm - wiadoma sprawa. Natomiast Paranoja zaskoczyła mnie swym występem, zaskoczyła i to pozytywnie. Pamiętam ich zeszłoroczny występ, który jakoś nie specjalnie mnie poruszył, a dziś - dobra robota. Zatem widać, że poświęcany czas, starania, próby nie idą na marne ... A może to nowy gitarzysta sprawił, że nastąpiła taka zmiana?

(piszę nowy, bo szczerze mówiąc nie wiem, od jak dawna jest z nimi w zespole, wiem tylko, że rok temu był inny i przyznaję, być może jestem opóźniona

)
Co tu dużo pisać ... Gratulacje