Forum powiatu pajęczańskiego

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
06 Wrzesień, 2010, 02:35:12

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: plany,plany a rzeczywistość  (Przeczytany 240 razy)
Czarek
Nowy użytkownik
*

« : 05 Kwiecień, 2010, 11:25:24 »

Czy oprócz prac na Placu Wolności z kórych planów i tak duzo zostało nie zrealizowanych/przystanek autobusowy z WC nie stać UMiG-ny na utrzymanie i pracownika/ciekawe gdzie ludzie oczekujący mają załatwiać swoje potrzeby,będą wykonywane jakieś roboty.Czytałem kiedyś o planach zadaszenia placu targowego,zrobienia ryneczku warzywnego przy ul.Wiśniowej.Komuś bardzo łatwo mówić,tylko po co skoro się tego nie robi.Dlaczego w ogóle się nie robi chodników po prawej i po lewej stronie na osiedlach domków jednorodzinnych.Chciałbym jeszcze poruszyć stan parkingu przy sklepie GS-U na domkach jednorodzinnych. Płacz
Chi
Moderator Globalny
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #1 : 05 Kwiecień, 2010, 12:58:56 »

wg mnie największa wtopa to aquapark na którego plany poszła gruba kasa i niestety na planach się skończyło. ciekawe czy ktoś rozliczy władze gminy za tyle kasy wywalonej w błoto
Pawcyk
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : 06 Kwiecień, 2010, 09:05:38 »

to ja moze przedstawie samozachwyt (początek kampanii wyborczej?) naszych władz.Znalazlem ten artykul w "Fakcie"

ziomek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : 27 Kwiecień, 2010, 14:50:45 »

Plac przy ul. Wisniowej nalezy do tamtejszej spółdzielni mieszkaniowej, a jej wladze nie zamierzaja sprzedawac tamtego terenu, takze ryneczek nie powstal z przyczyn obiektywnych. A co do basenu to nie wydaje mi sie zeby prace stanely na projekcie.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Rząśnia Strona Nieoficjalna Serwis Internetowy Działoszyna i Okolic
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2005, Simple Machines LLC

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM