Autor Wątek: plany,plany a rzeczywistość  (Przeczytany 692 razy)

Offline Czarek

• Nowy użytkownik
  • *
plany,plany a rzeczywistość
« dnia: 05 Kwiecień, 2010, 10:25:24 »
Czy oprócz prac na Placu Wolności z kórych planów i tak duzo zostało nie zrealizowanych/przystanek autobusowy z WC nie stać UMiG-ny na utrzymanie i pracownika/ciekawe gdzie ludzie oczekujący mają załatwiać swoje potrzeby,będą wykonywane jakieś roboty.Czytałem kiedyś o planach zadaszenia placu targowego,zrobienia ryneczku warzywnego przy ul.Wiśniowej.Komuś bardzo łatwo mówić,tylko po co skoro się tego nie robi.Dlaczego w ogóle się nie robi chodników po prawej i po lewej stronie na osiedlach domków jednorodzinnych.Chciałbym jeszcze poruszyć stan parkingu przy sklepie GS-U na domkach jednorodzinnych. :'(

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
Odp: plany,plany a rzeczywistość
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Kwiecień, 2010, 11:58:56 »
wg mnie największa wtopa to aquapark na którego plany poszła gruba kasa i niestety na planach się skończyło. ciekawe czy ktoś rozliczy władze gminy za tyle kasy wywalonej w błoto

Offline Pawcyk

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Kwiecień, 2010, 08:05:38 »
to ja moze przedstawie samozachwyt (początek kampanii wyborczej?) naszych władz.Znalazlem ten artykul w "Fakcie"

Offline ziomek

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Kwiecień, 2010, 13:50:45 »
Plac przy ul. Wisniowej nalezy do tamtejszej spółdzielni mieszkaniowej, a jej wladze nie zamierzaja sprzedawac tamtego terenu, takze ryneczek nie powstal z przyczyn obiektywnych. A co do basenu to nie wydaje mi sie zeby prace stanely na projekcie.