Autor Wątek: Gdzie na piwko??  (Przeczytany 5330 razy)

Offline Joel

• Użytkownik
  • **
Gdzie na piwko??
« dnia: 05 ſtyczeń, 2007, 19:20:13 »
Jaką knajpę polecacie w Pajęcznie żeby wyjść sobie wieczorkiem na piwko??
Ja jak narazie poleczam Green Pub Jest ok spoko klimat tyle że czasem jest strasznie zadymione

Offline Lesiu 666

• Aktywny użytkownik
  • death fetish
Odp: Gdzie na piwko??
« Odpowiedź #1 dnia: 05 ſtyczeń, 2007, 21:04:53 »
W Pajęcznie w chwili obecnej nie ma odpowiedniej dla mnie knajpy. Kuźnia zamknięta, Szuwarek praktycznie przestał istniec na mapie rozrywkowej Pajęczna, Pianka w remoncie, Cafe nigdy nie lubiłem, Pod Ratuszem zbyt spokojnie, to samo Alibi, w pizzerii można spotkac samych jełopów. Od czasu do czasu wyskocze jedynie do Greena, choć bywa tam niebezpiecznie... ale miło jest popatrzec na bande jełopów piorących się po ryjach...
i would like to see most of the human beings killed off because they are unworthy of the gift of life
the art takes many forms, murder is but one of them

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: 05 ſtyczeń, 2007, 22:32:39 »
Jak dla mnie Pod Ratuszem. W cafe zadymione :-\ szuwara nie lubie pianka w remoncie do kuźni za daleko do geja tak samo :-\
Ale ogólnie nie chodzę do barów... nie widzi mi się płacić za browar 4 zeta żeby sobie przy stoliku posiedzieć :-\

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 22:25:02 »
No a jak jest ciepło to polecam przyjsc na plac ten na Przemysłowej prawie jak Bar :):)

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:41:53 »
A czy ciepło czy zimno możecie wpadać do bloku obok na osiedlową  :) czynne co sobota ;D(czasami nawet w tygodniu ;D)

Offline Luter

• Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #5 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:43:53 »
U nas na placu napewno lepiej bo mozna jeszcze na slizgawce pozjezdzac albo na hustawce sie pohustac :P :P

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #6 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:50:18 »
ale mendy często tam wpadają i nawet niema jak piwka schować :-[

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:59:59 »
jakby nie patrzeć tylko w pizzeri sie nie pali, nie wiem czy jest jakiś zakaz ale poprostu nie widziałem żeby tam ktoś palił więc jeśli chodzi o fajki to trudno sie mówi i trzeba sie albo przyzwyczaić albo zacząć palić albo przestać chodzić po barach, bo w każdym barze się pali i wychodzi sie smierdzącym od fajek:/ nie lubie tego bo nie pale... najlepsze jest jak wchodze do domu... rozmowa w odległosci 5 metrów i moja niepalącą mama:
-paliłeś!!!?!!!! - pyta (czyt. krzyczy :P) mama
-nie, byłem w cafe... - odpowiadam ja :)
-ahaaaa

ubrania smierdzą przez dwa dni ale da sie to przetrwać :D poza tym w greenie też jest fajnie, nie chodze tam za często ale mi sie podoba.

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #8 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 11:07:46 »
tylko w pizzeri sie nie pali

Pod ratuszem także się nie pali :) ja też nie palę i chociaż rzadko chodzę do barów to tam mi się podoba.

zacząć palić albo przestać chodzić po barach

Może zamiast do cafe zacznij chodzić pod ratusz ;) zawsze mniej problemów z mamą ;D

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 11:12:09 »

zacząć palić albo przestać chodzić po barach

Może zamiast do cafe zacznij chodzić pod ratusz ;) zawsze mniej problemów z mamą ;D

nie mam z nią problemów bo mi wierzy że nie pale i tak też jest. pod ratuszem nie byłem nigdy, tzn byłem ale na moment i wydawało mi się, że chodzi tam dużo starszych ludzi poza tym jest mało miejsca i przeważnie jest wszystko zajęte już o wczesnej porze...

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #10 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 11:24:41 »
Racja miejsca nie ma tam za wiele i czasami nie ma gdzie siąść. ale żadko mam taki problem. A jak jest ciepło można sobie na dworze posiedzieć :) ogólnie klimat ok

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 11:28:17 »
właśnie, nie ma to jak gorące lat, park i "suka" krążąca raz tu raz tu :D picie piwa w takim napięciu może skutkować wzdęciami i zgagą :D :D

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #12 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 11:33:26 »
no fakt nie wygląda to zbyt ciekawie :) ale najbardziej rozwala mnie to że siedzisz sobie przy tym stoliku i pijesz na legalu a wyjdziesz z piwkiem na ławkę 10m. dalej i stówka w plecy >:(

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 11:36:49 »
realia, picie w miejscach publicznych jest zakazane, nic nie poradzimy, że czasami to jest jedyne wyjście :D

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #14 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 12:26:00 »
a klatka schodowa to miejsce publiczne ;>;> bo jak nie to u nas na Przemysłowej tez jest czynne