Autor Wątek: Pajęczańskie LO  (Przeczytany 14340 razy)

Offline _WIDZEW_

• Użytkownik
  • **
Pajęczańskie LO
« dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 12:02:39 »
Jak wam się wydaje czy zmiana dyrektora Pajęczańskiego "Harvardu" była dobrym czy złym posunięciem? 
Co nowego może wprowadzić albo już wprowadził obecny dyrektor ?
« Ostatnia zmiana: 06 ſtyczeń, 2007, 12:05:51 wysłana przez _WIDZEW_ »

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
Odp: Pajęczańskie LO
« Odpowiedź #1 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 12:23:47 »
Czy zmiana była dobrym czy złym posunięciem pokaże czas, z tego co widzę nowy dyrektor się stara, pierwszą "reformę" jaką przeprowadził była kontrola obuwia zmiennego... Hmm... Według mnie są ważniejsze rzeczy... No ale od czegoś trzeba zacząć. Ja popieram akcję "kibel" tj: wywalenie palaczy z ubikacji bo od dłuższego czasu ubikacje przypominały bardziej palarnie... Chodziły też plotki na temat wyznaczenia miejsca dla palaczy ale jest to temat kontrowersyjny i zdania są tutaj podzielone... Z tego co dało się zauważyć dyrektor pofatygował się i osobiście sprawdzał czy ogrzewanie we wszystkich klasach działa jak trzeba - dobre posunięcie bo do tej pory nikt o to nie zadbał a w niektórych klasach było na prawdę ziomno. Osobiście rozmawiałem z dyrektorem jakiś czas temu i wiem, że jest on otwarty na propozycje uczniów w sprawie organizacji koncertów czy innych wydarzeń kulturalnych o czym może świadczyć np: zgoda na zorganizowanie WOŚP'u na naszej sali gimnastycznej... Ogólnie - w naszym liceum jest potrzebne wiele zmian - dyrektor ma tutaj dużo do roboty...

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 14:05:48 »
...i na pewno sobie poradzi :)

Offline siwy

• Nowy użytkownik
  • *
  • Zawisza Pajeczno! :P
« Odpowiedź #3 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 15:46:30 »
Był moim wychowawca przez jeden rok i mimo tego, ze oddal wychowawsto p. Rosie  ;D
Interesuje sie tym co dzieje sie z nasza klasa.  Jest wymagajacy,  sporo potrafi i wiem,
ze szkola dzieki niemu nic nie straci tylko zyska  :) Aby szkole doprowadzic do porzadq potrzeba czasu... dajmy mu go  :)

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 15:52:39 »
za poprzednich dyrektorów zrobił się w tej szkole straszny syf :-\ który teraz ciężko będzie usunąć... a czy zmiana dyrektora wyszła na dobre ??? czas pokaże ;)   

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 15:59:38 »
Ja tam róznicy niewidze, tyle ze 4 woźnych teraz mamy !:D:D

Offline Luter

• Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #6 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 16:08:11 »
Nom najlepszy jest ten ostatnio zatrudniony. Fajnie sie ubiera jeansy zwężane u dolu, sweter wpuszczony w spodnie, podciagniete rekawy i złoty zegarek na lewej ręce. Po prostu moda prosto z Mediolanu ;D ;D

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 16:12:07 »
"złoty zegarek na lewej ręce"
Bo to Rolex !! nieznasz sie !

Hayat

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 16:43:54 »
Nom najlepszy jest ten ostatnio zatrudniony. Fajnie sie ubiera jeansy zwężane u dolu, sweter wpuszczony w spodnie, podciagniete rekawy i złoty zegarek na lewej ręce. Po prostu moda prosto z Mediolanu ;D ;D

Zawsze się zastanawiam jak zagadać do naszych chłopaków, ale się wstydzę... :D bo jak takie ciacha takiee zegarki noszą, to nie byle pionki są! O noooł... wporzo kolesie hahahah  ;D

A prócz przynudzania dyrektora na apelach, to widać poprawe, wszytko ma ręce i nogi, a nie jak wczesniej (w popzrednim roku szkolnym)

Offline Lesiu 666

• Aktywny użytkownik
  • death fetish
« Odpowiedź #9 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 16:53:23 »
Ta szkoła to totalne dno- wiem, bo ja ukończyłem... i nawet nowy dyrektor tego nie zmieni.
i would like to see most of the human beings killed off because they are unworthy of the gift of life
the art takes many forms, murder is but one of them

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 17:07:11 »

"bo jak takie ciacha takiee zegarki noszą, to nie byle pionki są! O noooł... wporzo kolesie hahahah  ;D "
NIO PEWNIE ZE TO NIE SA PIONKI  TO SA AGENCI SMITH !!!tylko ciiiiiiii

Hayat

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 17:16:24 »

"bo jak takie ciacha takiee zegarki noszą, to nie byle pionki są! O noooł... wporzo kolesie hahahah  ;D "
NIO PEWNIE ZE TO NIE SA PIONKI  TO SA AGENCI SMITH !!!tylko ciiiiiiii

A tu mnie zaskoczyłeś! Ja to myślałam, że to Tata Muminek i Mama Muminek z Doliny Muminków- zawsze razem...i czasem z pespektywy obserwatora to podobieństwo... :D

Nasz dyrektor mógłby wyremontowac salę gimnastyczną i kupić nowe piłki do siaty i kosza :/ i nową siate, to by się może w co pograło a tak piłka pzrelatuje pzrez dziury w siatce :/ I ta podłoga jest taka, że jak sie piłkę od kosza kozłuje, to ona w drugą str bo jakieś wzneisienia sa czy coś...ble

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
« Odpowiedź #12 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 17:58:56 »
Ta szkoła to totalne dno- wiem, bo ja ukończyłem... i nawet nowy dyrektor tego nie zmieni.

Z mojego punktu widzenia sprawa jest prosta... Jeśli chodzi o samo podniesienie poziomu: po prostu przyjmować do liceum tylko ludzi którzy mieli odpowiednio wysoką średnią w gimnazjum... Rekrutacja w naszym LO polega na tym, że zanosisz wymagane papiery i już jesteś przyjęty... Możesz mieć na świadectwie same dwóje - nikomu to nie przeszkadza... Nie wiem czy to prawda, ale słyszałem, że jakiś czas temu koleś przyszedł i chciał się zapisać do zawodówki, niestety - nie było wolnych miejsce ale sekretarka powiedziała, że są jeszcze wolne miejsca do LO - "A to nich mnie pani zapisze". Później nauczyciele się dziwią, że w klasie matematyczno-geograficznej uczeń dodawał do siebie dwa ułamki przez kilka minut, rozpisał przykład na dwie tablice i oczywiście zrobił wszystko źle... Właśnie to wpływa na poziom LO, nikt nie patrzy na papiery. Powinni przyjmować np: od 75pkt z egzaminu gimnazjalnego i średniej conajmniej 4,5. Jak nie to do widzenia... W mojej obecnej klasie z fizyki jest 20 zagrożeń na 28 uczniów... Nie będę komentował.

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 18:03:44 »
Wojtek gdyby byly takie wymagania w tej szkole to by malo kto tu uczeszczał !!

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
« Odpowiedź #14 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 18:07:59 »
Dobra, pojechał trochę z wymaganiami... Ale jakaś granica powinna być, może trochę niższa...