Czy zmiana była dobrym czy złym posunięciem pokaże czas, z tego co widzę nowy dyrektor się stara, pierwszą "reformę" jaką przeprowadził była kontrola obuwia zmiennego... Hmm... Według mnie są ważniejsze rzeczy... No ale od czegoś trzeba zacząć. Ja popieram akcję "kibel" tj: wywalenie palaczy z ubikacji bo od dłuższego czasu ubikacje przypominały bardziej palarnie... Chodziły też plotki na temat wyznaczenia miejsca dla palaczy ale jest to temat kontrowersyjny i zdania są tutaj podzielone... Z tego co dało się zauważyć dyrektor pofatygował się i osobiście sprawdzał czy ogrzewanie we wszystkich klasach działa jak trzeba - dobre posunięcie bo do tej pory nikt o to nie zadbał a w niektórych klasach było na prawdę ziomno. Osobiście rozmawiałem z dyrektorem jakiś czas temu i wiem, że jest on otwarty na propozycje uczniów w sprawie organizacji koncertów czy innych wydarzeń kulturalnych o czym może świadczyć np: zgoda na zorganizowanie WOŚP'u na naszej sali gimnastycznej... Ogólnie - w naszym liceum jest potrzebne wiele zmian - dyrektor ma tutaj dużo do roboty...