Autor Wątek: Pajęczańskie LO  (Przeczytany 14342 razy)

Offline Anula

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Pajęczańskie LO
« Odpowiedź #15 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 18:44:15 »
W mojej obecnej klasie z fizyki jest 20 zagrożeń na 28 uczniów... Nie będę komentował.
Ta "ciekawostka" jest chyba nie do końca prawdziwa ... według moich skromnych obliczeń wychodzi ich znacznie mniej ...

A co do nowego dyrektora i zmian w szkole, żeby w jakimkolwiek stopniu zmienić tą placówkę potrzebna jest współpraca wszystkich uczniów i nauczycieli, bo sam, jeden dyrektor raczej niewiele zdziała, mimo swojej "siły"... co oczywiście nie zmienia faktu, że chce i stara się doprowadzić ją do ładu, Trzeba przyznać, że widać delikatną "ewolucję" w porównaniu z ubiegłym rokiem ...
Wyczuć taką chwilę, w której kocha się życie..

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #16 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 18:53:06 »
W mojej obecnej klasie z fizyki jest 20 zagrożeń na 28 uczniów... Nie będę komentował.
Ta "ciekawostka" jest chyba nie do końca prawdziwa ... według moich skromnych obliczeń wychodzi ich znacznie mniej ...

ważnie że ja nie mam :P :P

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
« Odpowiedź #17 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 21:45:43 »
Ja słyszałem o dwudziestu... W każdym razie jest ich dużo

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 22:13:00 »
to jest dopiero pierwsze półrocze :) takze mozna miec nawet tysiac zagorozen :) a w drugim sie wszycy zaczna uczyc(zart)   aha przy okazji ja do tej klasy niechodze gdzie jst 20 zagrozen :) wiec wiecie nie ;)

Hayat

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 23:32:24 »
W mojej klasie jest dużo z technologii informacyjnej, ale wstyd ;D ja mam 5 żeby nie było  8)  ;D

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 23:52:09 »
bo pewnie masz z ruda mania !!!!!! ona jest przyje..ana co mnie obochodzi excel ?? polowa osob nie wie co to jest a ta mi kur... kaze pisac funkcje jakies ! po co mi to ... pokazalbym jej program destruktor i babka sie gubi czy tez zapytalbym sie co znaczy na dole w lewym rogu na pulpicie start  tez pewnie by niewiedziala !!!! bardzo mnie ta babka irytuje

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #21 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:26:05 »
Ja bym pozmieniał wszystkich nauczycieli od WF (no może Trawczyńskiego bym zostawił) debile >:(

Offline Luter

• Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #22 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:34:37 »
Nie zgadzam sie przynajmniej na w-f mozna sie posmiac bo nasi wuefisci sa zawsze rozbawieni. Ale i tak najlepszy jest p.Trawczyński (bo mnie uczy :P :P)

Hayat

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:40:20 »
bo pewnie masz z ruda mania !!!!!! ona jest przyje..ana co mnie obochodzi excel ?? polowa osob nie wie co to jest a ta mi kur... kaze pisac funkcje jakies ! po co mi to ... pokazalbym jej program destruktor i babka sie gubi czy tez zapytalbym sie co znaczy na dole w lewym rogu na pulpicie start  tez pewnie by niewiedziala !!!! bardzo mnie ta babka irytuje

Ja mam aqrat z Yamochłonem, jesteśmy na etapie arkusza kalkulacyjnego ;/ a o tej rudej słyszałąm, że jakaś nie tego jest :D a co do wf'u - no comment...

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #24 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:46:15 »
co do "tej rudej" to ja tam nie mam nic już do niej, mówie już bo kiedyś miałem tj na początku pierwszej klasy ale było minęło... da się z nią współpracować i jeżeli ktoś tylko chce to może sie czegoś ciekawego nauczyć jak np wspomniany wyżej Excel, początkowo może wydawać się nieprzydatny, te wszystkie funkcje itd, też tak myślałem, że po co mi to itp ale jestem w mat-fiz i bardzo możliwe że kiedyś w życiu mi sie to przyda, a jak sie nie naucze to bede sobie pluł w brodę, ze mogłem uważać itd...
odnośnie w-f-istów też sie nie wypowiadam :D

Offline Luter

« Odpowiedź #25 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:46:50 »
Ja mam z Jowitą Szymczyk to jest dopiero haker ;D ;D ona nawet nie wie jak sie mowi ("zaświećcie komputery") ;D ;D

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #26 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 11:07:00 »
słyszałem, że jest wybitna ;D pewnie skończyła nauczanie początkowe dzieci w szkole podstawowej w klasach 1-3, a ze u nasz potrzebowali informatyka wzięli ją po znajomości ;D bo mamusia matematyczka też bystrością nie grzeszy

no ale dość o tych nienajciekawszych nauczycielach, może teraz troche o tych, którzy coś potrafią i mają podejście do uczniów...
taki był Boguś, który, nie dziwiąc mu się, wybrał większą wypłate i odszedł ze szkoły... świadczy o tym to, że musieli go zastąpić aż dwiema chemiczkami.
moja wychowawczyni jest też bardzo fajna, mimo że czasami za nerwowa :D ale jeśli chodzi o naukę fizyki jest bardzo dobrze, chodzi oczywiście o panią Haładaj :)

Offline Luter

« Odpowiedź #27 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 12:06:20 »
No troche za bardzo nerwowa  >:( jak jej co odwali to nie ma szans na pozytywna ocene. Dlatego mam slaba 2 :P

Offline KosmosJedi

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #28 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 12:21:30 »
Ale miec z ruda to trzeba miec pecha :/:/:/ dobrze ze chociaz wf smieszny jest :)

Hayat

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 12:36:09 »
Ja tam lubię panią Góral od geo, panią Kosowską od poldka i panią Drab ;] Niektórzy są tacy zeschizowani, że nei wiedzą kiedy się urodzili, albo myślą, że wszystko potrafimy i mogą robić co im sie podoba.