Autor Wątek: Bardzo orginalne hobby jeździectwo  (Przeczytany 3396 razy)

Offline Gwiezdny-tancerz

• Nowy użytkownik
  • *
Bardzo orginalne hobby jeździectwo
« dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 17:25:27 »
Witam może na forum znalazł się jakiś jeździec lub amazonka ? Gdzie jeździcie ? Ja jeżdże w trębaczewie w SK Galoper i gorąco polecam . A wy gdzie jeździcie? Można też tutaj wyrażać swoje ogólne odczucia wobec koni
POzdro all
« Ostatnia zmiana: 31 ſtyczeń, 2007, 18:00:16 wysłana przez Mike7 »

Offline chi

• Administrator
  • Ekspert
  • E=MC2
Odp: Bardzo orginalne hobby jeździectow
« Odpowiedź #1 dnia: 06 ſtyczeń, 2007, 18:06:32 »
Można też tutaj wyrażać swoje ogólne odczucia wobec koni

Nie lubie tych zwierząt. Kiedyś mieliśmy mieć mecz na boisku rezerwowym na Ługu, przychodzi sędzia, wychodzimy na środek a tam leży taka piękna kupa.... To samo czasami jest na ulicach.... Jedziesz rowerem a tam - gówno... Wiem, że to nie wina koni, to zwierzęta i załatwiają swoje potrzeby tam gdzie stoją - ich właściciele natomiast powinni być za to odpowiedzialni... Osobiście wolę rybki ale to już z innej beczki...

Co do jazdy konnej to zauważyłem, że jest ona ostatnio popularna w powiecie... (z czego ja osobiscie nie jestem szczęśliwy)....

Offline Nagellan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:33:10 »
Zgadzam się te gówna powinni sprzątać ci co na tych koniach jeżdżą :-\ jakieś mandaty by się przydały za to!!

Offline kamil

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 10:39:28 »
ale nie da rady udowodnić jeźdźcowi że qpa na drodze jest jego konia i powinien ją posprzątać. nie mówie o przyłapaniu na gorącym uczynku konia i jego właściciela :D ale to mało możliwe...

Offline los_cichos

• Nowy użytkownik
  • *
    • Nowa Energia
« Odpowiedź #4 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 11:27:11 »
Ja jeżdże w trębaczewie w SK Galoper i gorąco polecam .
mieszkam w trębaczewie i nie wiedziałem ze cos takiego tutaj jest  ;D  chyba za duzo w opolu przebywam ::)

Hayat

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 07 ſtyczeń, 2007, 15:57:08 »
Można też tutaj wyrażać swoje ogólne odczucia wobec koni

Nie lubie tych zwierząt. Kiedyś mieliśmy mieć mecz na boisku rezerwowym na Ługu, przychodzi sędzia, wychodzimy na środek a tam leży taka piękna kupa.... To samo czasami jest na ulicach.... Jedziesz rowerem a tam - gówno... Wiem, że to nie wina koni, to zwierzęta i załatwiają swoje potrzeby tam gdzie stoją - ich właściciele natomiast powinni być za to odpowiedzialni... Osobiście wolę rybki ale to już z innej beczki...

Co do jazdy konnej to zauważyłem, że jest ona ostatnio popularna w powiecie... (z czego ja osobiscie nie jestem szczęśliwy)....

Racja - właściciele powinni być za to odpoweidzialni, albo pamiętam jak szłam sobie coś gdzieś w miejscu przeznaczonym dla przechodniów, a tu obok mnie jakaś babka na koniu ;/ jakbym się nie przesunęła to by mnie staranowało ;/ Konni jeźdźcy powinni uprawiać jazdę konną w przeznaczonych do tego miejscach, np szkółkach jeźdzeckich lub na swoich terytoriach, a nie po całym mieście jak im się pdooba.

Kiedyś chodziłam do takiej szkółki, gdy chodziłam do podstawówki, fajna sprawa, ale szybko zrezygnowałam ;]I też już nie przepadam za tymi zwierzętami. Lubię psy.

Offline Gwiezdny-tancerz

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 08 ſtyczeń, 2007, 18:59:38 »
no tak to nieprzyjemna sprawa z tymi kupami i z ludzmi którzy jeżdżą na koniach po mieście w ruchu ulicznym  (co jest karygodne dla prawdziwego jeźdźca) więc trzeba odróżniać wieśniaków od jeźdzców którzy znają się na fachu i przestrzegają praw

Offline Stelios

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 10 ſtyczeń, 2007, 20:53:41 »
Konie mmm kocham te zwierzeta;) sa cudowne ;];];];];] mam u babci swojego. Kiedys jezdzilam u Łyka ale teraz jezdze na własnym;) Galop mmmm cos pieknego;p ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Gwiezdny-tancerz

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 11 ſtyczeń, 2007, 19:17:15 »
W końcu ktoś kto zrozumie sukces <bravo> u Łyko rulez a jakiej rasy jest twój rumak
?

Offline Lesiu 666

• Aktywny użytkownik
  • death fetish
« Odpowiedź #9 dnia: 11 ſtyczeń, 2007, 21:48:06 »
Konie smierdzą... i to mnie od tych zwierzat odpycha.
i would like to see most of the human beings killed off because they are unworthy of the gift of life
the art takes many forms, murder is but one of them

Offline Gwiezdny-tancerz

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 13 ſtyczeń, 2007, 09:49:26 »
ty śmierdzisz  >:( skąd możesz wiedzieć że śmierdzą jak cie od nich odpycha??????????

Offline Stelios

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 13 ſtyczeń, 2007, 12:03:45 »
 konie maja swoj specyficzny zapach jak kazde zwierze ale mi on nie przeszkadza wrecz przeciwnie az czlowiek chce sie do nich przytulic;)

Offline Gwiezdny-tancerz

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 13 ſtyczeń, 2007, 18:06:33 »
no właśnie i wcale nie śmierdzą nie wali od nich na kilometr .

Offline Joel

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 19 ſtyczeń, 2007, 21:35:26 »
Konie smierdzą... i to mnie od tych zwierzat odpycha.
Podejrzewam że my śmierdzimy dla nich w przyrodzie musi być równowaga :P
Apropo Koni to bardzo sympatyczne zwierzęta i trzeba o nie dbać a jak się dba to nie śmierdzą :)

Offline Wickerman

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #14 dnia: 29 ſtyczeń, 2007, 23:39:42 »
Ostatnio mogłem się na własne kubki smakowe przekonać... Że nawet całkiem nieźle smakuja....;] Wegowie, wybaczcie....!;]
Strach kreuje bogów.