Można też tutaj wyrażać swoje ogólne odczucia wobec koni
Nie lubie tych zwierząt. Kiedyś mieliśmy mieć mecz na boisku rezerwowym na Ługu, przychodzi sędzia, wychodzimy na środek a tam leży taka piękna kupa.... To samo czasami jest na ulicach.... Jedziesz rowerem a tam - gówno... Wiem, że to nie wina koni, to zwierzęta i załatwiają swoje potrzeby tam gdzie stoją - ich właściciele natomiast powinni być za to odpowiedzialni... Osobiście wolę rybki ale to już z innej beczki...
Co do jazdy konnej to zauważyłem, że jest ona ostatnio popularna w powiecie... (z czego ja osobiscie nie jestem szczęśliwy)....
Racja - właściciele powinni być za to odpoweidzialni, albo pamiętam jak szłam sobie coś gdzieś w miejscu przeznaczonym dla przechodniów, a tu obok mnie jakaś babka na koniu ;/ jakbym się nie przesunęła to by mnie staranowało ;/ Konni jeźdźcy powinni uprawiać jazdę konną w przeznaczonych do tego miejscach, np szkółkach jeźdzeckich lub na swoich terytoriach, a nie po całym mieście jak im się pdooba.
Kiedyś chodziłam do takiej szkółki, gdy chodziłam do podstawówki, fajna sprawa, ale szybko zrezygnowałam ;]I też już nie przepadam za tymi zwierzętami. Lubię psy.